2777
2789
بله

من هرچی تجربه دارم بهت میگم امیدوارم واست مفید باشه (: خودم دوازدهم بودم امسال

واسه جامعه شناسی و روانشناسی و تاریخ و جغرافیا به هیچ عنوان هزینه نکن و کتاب تست نگیر چون همشون بر طبق رویکرد کنکور های قدیمی ترن و اصلا بدرد  کنکورای الان مخصوصا امسال ک مفهومی شدن نمیخورن 

واسه روان اول پیشنهادم اینه کل کتابو متنشو کامل بخدنی و مفهوم هاشو درک کنی بعد اگررررر یک درصد چیزی رو نفهمیدی فقط فیلم همون بخش رو از استاد خاکسار ببین ، بعد از اون شروع کن فقط تستای ازمونارو بزن ، پیشنهادم اول ازمون ماز بعد گزینه دو بعد خیلی سبز و بعد قلمچی 

واسه جامعه شناسی کتاب رو خیلی خیلی ریز و دقیق بخون ، زیر عکس ها بخوانیم بدانیم ها پاورقی ها ، همه جارو . بعدش تست کار کن ، واسه جامعه میتونی یه پایه رو کلا تموم کنی بعد واسش فشرده روزی ۲۰ تا تست از ازمونایی که گفتم بزنی و هی مرور کنی بعد بری پایه ی بعدی( اینطوری تا شهریور حداقل یک دور هر سه پایه رو با تست جوییدی ) 

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید مثلا برای زیست شناسی شما باید واو به واو کتاب درسی رو حفظ باشید تا بتونید نتیجه خوبی بگیریدبر ...

من رشتم انسانیه عزیزم 

خب منم میخواستم بدونم کدوم بهتره کتاب تست نسبت ب کتاب درسی کامل تره؟

من رشتم انسانیه عزیزم خب منم میخواستم بدونم کدوم بهتره کتاب تست نسبت ب کتاب درسی کامل تره؟

دوتاش در کنار هم باید کار شه

بحثِ بهتری نیست

شما از روی کتاب درسی و جزوه یه مبحثی رو می‌خونی میری از کتاب تست، تستش رو می‌زنی.

من هرچی تجربه دارم بهت میگم امیدوارم واست مفید باشه (: خودم دوازدهم بودم امسالواسه جامعه شناسی و روا ...

از همین تابستدن وقت بزار و درسایی مثل فنون فلسفه و عربیت رو قوی کن 

واسه فنون خیلی خیلی روی ارایه وقت بزار تا یه درصد بالا ازش بگیری ( میتونی فیلم های استاد بدیع یا عطری رو ببینی من خودم عطری دیدم کنکور رو هم ۶۶ زدم ) 

پیشنهادم اینه اول چند روز فشرده فنون بزاری ( مثلا روزی ۳ ساعت ) و فیلم های ارایه ی یکی از اون استادا رو که گفتم ببینی تموم کنی بعد روزی ۱۰ تا تست ارایه با تحلیل اتجام بدی ( بازم تست های ازمون ها ، پیشنهادم اول ماز بعد قلمچی بعد خیلی سبز بعد گزینه دو ) 

تاریخ ادبیات هم نم نم بخون

عروضو سماعی یاد بگیر 

واسه عربی خودم با فلاح خوندم هرچییییی گفت انجام دادم و فقط فیلماشو دیدم و بانک تست خود فلاح رو حل کردم و تونستم کنکور ۸۵ بزنم ، فلاح فرشتس هرچی میگه گوش کن دقیییییق

فلسفه دوستام جواهری دیدن کنکور ۴۰ ۵۰ زدن ولی خودم خودخوان خوندم خیلی از درصدم راضی نبودم 

در کل بیشتر جای تمرکز روی کتاب تست خیلی روی ازمونا تمرکز کن خیلییییی کمکت میکنن

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

من هرچی تجربه دارم بهت میگم امیدوارم واست مفید باشه (: خودم دوازدهم بودم امسالواسه جامعه شناسی و روا ...

مرسی خواهری 

فقط من پشت کنکوریم بنظرت کتابایی ک گفتی چقدر تعییر کرده 

راستش نمیتونم کتاب جدید بگیرم 

کتابام برا سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ هست

مرسی خواهری فقط من پشت کنکوریم بنظرت کتابایی ک گفتی چقدر تعییر کرده راستش نمیتونم کتاب جدید بگیرم ک ...

کتاب درسیارو ؟ تغییر کردن قطعا مخصوصا اقتصاد

اگه میتونی از کتاب فروشی هایی که دست دوم میفروشن چک کن حتما دارن 

من اگه رتبم اومد و با همون رتبم قبول شدم میتونم کتلبامو بهت بدم 

ن عزیزم من بعد از دو سه سال میخوام‌شانسمو امتحان کنم سخته ولی شدنیه

اها خیلیم عالی موفق باشی🤍🫶🏼

من یکم مردد بودم خواستم ببینم شمام شرایطتتون مث منه

ما را از مرگ می ترسانند؛ انگار که ما زنده ایم 

از همین تابستدن وقت بزار و درسایی مثل فنون فلسفه و عربیت رو قوی کن واسه فنون خیلی خیلی روی ارایه وقت ...

من فلسفه رو میخوام با استاد فروعی نیا برم جلو 

و اینکه طبق گفته هاش که تو جلسه اول راهنمایی کرده 

شما درسایی مثل عربی و علوم فنون و.. چطوری مرور میکردین؟

کتاب درسیارو ؟ تغییر کردن قطعا مخصوصا اقتصاداگه میتونی از کتاب فروشی هایی که دست دوم میفروشن چک کن ح ...

قربونت  اقصاد و برا سال ۱۴۰۴ هستش 

بنطرت بهرم یا خوبه؟

من فلسفه رو میخوام با استاد فروعی نیا برم جلو و اینکه طبق گفته هاش که تو جلسه اول راهنمایی کرده شما ...

تروخدا فروغی نیا نبین 😂هرکی فروغی نیا دید امسال منفی زد 

عربی هرچی فلاح گفت همون کارو میکردم جزوش رو چند بار مرور کردم بانک تستش رو زدم

عربی  فیلماش رو اسفند تموم کردم بعدش فقط ازمون جامع زدم 

فنون هم واسه ارایه همون کاری ک گفتمو کردم واسه تاریخ ادبیاتم هفته ای ۴ روز میذاشتم مرور کنم

اول دهم بعد یازدهم بعد دوازدهم دوباره دهم یازدهم دوازدهم