2777
2789
عنوان

شوهرم رفته شهرستان من نشد برم حالا

246 بازدید | 21 پست

مامانم گیر داده یا تو بیا خونمون یا من میام و الآنم گفت من میام شب تنها نمونی .. اما من دلم میخواد تنها باشم  ب هیچ‌ زبونی متوجه نمیشه ک بابا دلم میخواد تنها باشمممم چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شبم من تنها بودم ،باردار هم بودم حالم بد بود 

بابام مجبورم کرد برم خونه خواهرم،تو تختم راااحت دراز کشیده بودم به زور اومد منو برد،خیییییلی اذیت بودم 

فقط 25 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
یه شبم من تنها بودم ،باردار هم بودم حالم بد بود بابام مجبورم کرد برم خونه خواهرم،تو تختم راااحت دراز ...

شما باردار بودی حالم بد بوده ...حق داشتن یجورایی ولی من آقا دلم میخواد تنها باشم باردارم نیستم 😭 خدا یا چی بگم ناراحت نشه

قراره یه هفته تنها باشم چکار کنم نه دلم میخواد کسی بیاد نه من جایی برم .. واقعا احتیاج دارم تنها باش ...

حق داری ولی مادرت درک نمیکنن

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

بهشون بگو از لحاظ روحی نیاز داری تنها باشی یه چند روز و بهشون اطمینان بده اگه خدایی نکرده مشکلی پیش ...

سنشون بالاس روحی اینا بگم مسخره میکنن .. الان ببخشید عادت ماهانه هستم ی دلیلش اینه ک تو پریودی خوب نیس تنها باشی 😐 یا میگه تو خواب بلایی سرت نیاد 😑

من اوایل ازدواج چنین موردی برام پیش اومد هم از طرف خانواده خودم تحت فشار بودم که حتماً خواهرم رو بفرستند هم از طرف خانواده همسرم تحت فشار بودم که یکی رو بفرستند 

به دروغ به خانواده خودم گفتم که فلانی از طرف خانواده همسرم اومده پیشم و به خانواده همسرم برعکس گفتم 

تا اینکه همسرم برگشت و من بهش توضیح دادم که واقعاً نیاز نبود اینا بیان و من مجبور شدم این کار رو کردم و بعد به همه راستش رو گفتم و دیدند که من چند شب تنها موندم هیچی هم نشده و توضیح دادم قرار نیست هر دفعه شوهرم میره ماموریت یکی بیاد پیش من که هم اون بنده خدا اذیت بشه هم من 

از دفعات بعد هیچکدوم هیچ اصراری نکردند به اومدن ، منم راحت شدم 

سنشون بالاس روحی اینا بگم مسخره میکنن .. الان ببخشید عادت ماهانه هستم ی دلیلش اینه ک تو پریودی خوب ن ...

چی بگم خواهر می‌خوای یه امشب برو فردا بعداز ظهر به یه بهونه ای برگرد خونتون 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

من اوایل ازدواج چنین موردی برام پیش اومد هم از طرف خانواده خودم تحت فشار بودم که حتماً خواهرم رو بفر ...

بدشانسی اینه از سمت خانواده شوهرم هیچکس نیست همه شهرستان و ازین ورم فقط خواهرامن ک اگه بگم اومدن تابلوعه دروغ میگم 😅 من مامانم فک می‌کنه شب سکته میکنم از جوش و غصه یا دزد میاد یا شوهرم اینکه تنهام حس بد میگیره چمدونم