2777
2789

روی حرفم با اوناییه که هنوز نرفتن تو زندگی مشترک 

بخدا قسم اشتباهه خیلی ببخشید خریته محضه 

همیشه ناسازگار باشید ولخرج باشید بهش محل ندید به خانوادش محل ندید براتون مهم نباشه خسته هست یا نه براتون مهم نباشه شرایطشو داره یا نه بگید ببرتتون مسافرت های آنچنانی و فقط به فکر خودتون باشید 

ده ساله ازدواج کردم تو این ده سال فقط یکبار باهاش رفتم شهرستان که دعوا شد یه بارم رفتم شمال بازم اونجا دعوا شد چون من مریض شدم تب و لرز گرفتم فکر کردن از قصد اونجوری میکنم ، دیگه همش تو خونه درحال بشور و بسابم ولی با این حال میگم عب نداره اون بخاطر من داره میره سرکار باید حواسم بهش باشه ، غذاشو حاضر میکنم چایی میوه همه چی بهش میدم میخوره ساعت ۹ میگم بخواب چون باید ساعت ۴ صبح بیدار بشه بره سرکار ، دیشب بجای اینکه ازم تشکر کنه که برنامه ریزی میکنم زود بخوابه استراحت کنه برگشته میگه تو چرا منو زود میفرستی بخوابم نکنه کاری میکنی که نمیخوای من بفهمم ، گفتم مثلاً چیکار ؟ برگشته میگه نمیدونم از خودت بپرس ، بعد تازه دوزاریم افتاد که آقا فکر میکنه من اونو میفرستم میره می‌خوابه خودم تو گوشی یه کارایی میکنم ، گوشی رو انداختم روش گفتم بگیر بگرد ببین چیکار میکنم ، گفتم از امشب ساعت ۱۲ شام حاضر میشه میخوای بمون بخور میخوای برو بخواب مهم نیست 

بخاطر اینه میگم مردا ارزش هیچی رو ندارن 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز یکی یه خریتی کرد همه رو جمع بستین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

چرا بهش میگی بروبخواب؟

خودش میخواد ۴ بیدار شه.

تو چرا نگران استراحتشی؟؟

شدی مامانش؟؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

عزیزم یسری کارا نمیشه اسمش و گذاشت خوبی ، وقتی مدام در حال لطف کردن به همسرت باشی طرف طلبکار میشه حق مسلم خودش می‌دونه که همه کاراشو نظم بدی هیچ تشکری هم نمیکنه هیچ وظیفه هم می‌دونه و اصلا قاطی می‌کنه خودش کیه شما کی هستی کلا زن و شوهری می‌ره زیر سوال 

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

چرا بهش میگی بروبخواب؟ خودش میخواد ۴ بیدار شه.تو چرا نگران استراحتشی؟؟شدی مامانش؟؟؟

مثلاً خیر سرم میگم بذار استراحت کنه صبح بتونه بیدار بشه 

دیگه از این غلطا نمیکنم بره به درک 

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊