2777
2789
عنوان

سرم درد گرفت از کارای مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 23 پست
ای بابا عزیزم خدا بهتون صبر بده تنها راهش اینه شوهرتون جلوی حرفای مادرش رو بگیره وگرنه که هیچی مادرب ...

شوهرم تا حدی پشتمونه ولی اون جو میده و میگه اره به حرفم گوش نمیده شوهرمم با بچه در میفته که آره باید به حرفش گوش کنی.انگار با یه زن طرفن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کلیپ فرستادم برای خواهرشوهرم در مورد پر کردن پسر توسط مادرش😃😃😃

اوووو نه بابا.چیزی نگفت

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
مادرشوهر منم انتظار داره همش درحال کتک زدن بچه هامون باشیم ینی اعصابم داغون میشه اونجا

دقیقا.هی میگه باید بزنی تو دهن بچه .چرا؟چون باغچه خانمو آب نداده .

دقیقا.هی میگه باید بزنی تو دهن بچه .چرا؟چون باغچه خانمو آب نداده .

ولشون کن بابا پیرای خرفتو من در مقابل مثلاااااا نصیحتاشون کاملا سکوت میکنم چون حوصله کل کل ندارم باهاشون اصلا حرف نمیفهمن با اینکه بارها بچه های خودش بهش تذکر میدن ولی انگار گوش نداره بشنوه سعی میکنم کمتر برم 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞
ولشون کن بابا پیرای خرفتو من در مقابل مثلاااااا نصیحتاشون کاملا سکوت میکنم چون حوصله کل کل ندارم باه ...

دم به دیقه میگه که تربیت بچه فلان و بیسار .هی میاد تو دهنم بگم انقد از بچه هات مینالی مگه نتیجه تربیت تو نیستن؟باز میگم ولش این که نمیفهمه من چی میگم

دم به دیقه میگه که تربیت بچه فلان و بیسار .هی میاد تو دهنم بگم انقد از بچه هات مینالی مگه نتیجه تربی ...

دقیقا دقیقا از نحوه تربیت خودش راضی نیست میاد ما رو درس میده  

تو فک کن ی کلمه بره تو مغزشون 

💜تواستعاره ای هستی از تمام حس های خوب دنیا💜💞💞💞💞💞💞