2777
2789
عنوان

کدوم لیزر بهتره

84 بازدید | 5 پست

من پرسیدم تبریز ۱۸۰۰ میگن جلسه ای شما چند میدین ؟ 

گرونه یا قیمت همینه ؟ 

دستگاهشونم کندلا و سایناشوره 

تعداد رای : 8
نظرسنجی
سایناشور
0
0%
کندلا
3
37%
هیچکدوم رولی بهتره
1
12%
دیدن نتایج
4
50%
میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤
سایناشور نمی دونم اما کندلا خوبه.

خودت رفتی ؟ قیمتشو میدونی 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرون میگه خیلی چه خبره؟

من از دستگاه اشنایدرپلاس خیلی راضی بودم .خیلی زود نتیجه گرفتم بدون درد بود پوستم روشن تر شد و موهای نازکم بدون ضخیم شدن از بین رفت.تو اصفهان کلینیک ریحان رو پیشنهاد میدم بهتون.

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

گرون میگه خیلی چه خبره؟من از دستگاه اشنایدرپلاس خیلی راضی بودم .خیلی زود نتیجه گرفتم بدون درد بود پو ...

من تبریز هستم 

این دستگاه رولی بود ؟ 

چند میگرفتن از شما ؟