2777
2789
عنوان

کدوم لیزر بهتره

77 بازدید | 5 پست

من پرسیدم تبریز ۱۸۰۰ میگن جلسه ای شما چند میدین ؟ 

گرونه یا قیمت همینه ؟ 

دستگاهشونم کندلا و سایناشوره 

تعداد رای : 8
نظرسنجی
سایناشور
0
0%
کندلا
3
37%
هیچکدوم رولی بهتره
1
12%
دیدن نتایج
4
50%
میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

سایناشور نمی دونم اما کندلا خوبه.

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

سایناشور نمی دونم اما کندلا خوبه.

خودت رفتی ؟ قیمتشو میدونی 

میشه برا خواستم یه صلوات بفرستین💐این جا رو خراش بده ▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒▒ تا امضامو ببینی🙂                درخواست دوستی پذیرفته نمی شود ❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرون میگه خیلی چه خبره؟

من از دستگاه اشنایدرپلاس خیلی راضی بودم .خیلی زود نتیجه گرفتم بدون درد بود پوستم روشن تر شد و موهای نازکم بدون ضخیم شدن از بین رفت.تو اصفهان کلینیک ریحان رو پیشنهاد میدم بهتون.

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

گرون میگه خیلی چه خبره؟من از دستگاه اشنایدرپلاس خیلی راضی بودم .خیلی زود نتیجه گرفتم بدون درد بود پو ...

من تبریز هستم 

این دستگاه رولی بود ؟ 

چند میگرفتن از شما ؟