2777
2789
عنوان

می‌خوام از تجربی به انسانی تغییر رشته بدم لطفاً راهنمایی‌م کنید 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 61 پست
به مامان گرامی میگفتی هر کی رفته تجربی دکتر نشده که🤦‍♀️عب نداره عزیزم جلو ضرر و هر جا بگیری منفعت ع ...

مرسییییی

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

زیست حداقل لذت بخشهمن تاریخ معاصرو ۶ شدمانقدر که بدم میاد از هرچی متن تاریخیههم خونه داشتم که دوست ص ...

عزیزم گفتم حتما استعداد شو داشتی والا منم تو تجربی فقط زیست برام لذت بخش بود 

درصد خوبیم زده ولی چ فایده تو تجربی بقییه درسا رو نزنی صفر منفی بزنی یا کم بزنی هیچی نمیشی 

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فارغ تحصیل ۴۰۱ ام 

زمانی که دهم بودم یادمه شبایی که امتحان فیزیک داشتم یا روزایی که کلاس فیزیک بود به هردوی میزدم بهونه بگیرم گریه میکردم اینقدر متنفر بودم 

دوسه روز تازه از مدرسه گذشته بود یادمه با گریه در خونه رو باز نکرده التماس کردم بزارین من برم انسانی گفتن ن تو هدفت درس نیست میخای بری پیش اون دوستای خنگت و درس بدت که رفتن انسانی خلاصه گذشت ترم اول کرونا اومد دیگه بدتر من میرفتم مدرسه وضعیتم اون بود دیگه آنلاین که شد ول کردم 

همون سال برام خواستگار با موقعیت خوب اومد دیگه خانوادم نتونستن ن بیارن موافقت کردن 

چون از کلاس هشتم خواستگار داشتم 

اینقدر که افکارشون پوسیده بود هیچ حق انتخابی نداشتم همش تو خونه بودم حتی نمیذاشتن با دوستام یه قدم جایی برم دنبال فرار بودم حقیقتش از اون فضای سمی

خدا جونم،من به معجزه تو اعتماد دارما:)❤️میشه همیشه نگاه قشنگت رو زندگیمون باشه 🥰میدونم که همیشه هوای این بنده حقیرت رو داری!🥲                                                                          
من فارغ تحصیل ۴۰۱ ام زمانی که دهم بودم یادمه شبایی که امتحان فیزیک داشتم یا روزایی که کلاس فیزیک بود ...

یعنی دهم به یازدهم تغیر رشته دادین 

Chat gpt نسخه نی نی سایت ∘₊✧──────✧₊∘  ★彡˚・゚✧★✧゚・˚彡★  ⋆。˚ ☁︎ ˚。⋆。˚☽˚。⋆  ✧・゚: *✧・゚:*    *:・゚✧*:・゚✧  ⋆。°✩₊˚.⋆☽⋆˚₊✩°。⋆  ˚₊· ͟͟͞͞➳❥ ★⋆。゚☁︎。⋆。˚★  ˚₊· ͟͟͞͞➳🌙。⋆。˚✩。⋆。∘₊✧──────✧₊

یعنی دهم به یازدهم تغیر رشته دادین

دیگه مجازی شد با تقلب گذشت امتحان نوبت دوم دوازدهم که حضوری شد با پایه صفر صفر رفتم سر جلسه بزور با کمترین و افتضاح ترین معدل دیپلم گرفتم اینقدر رشته تجربی بی انگیزه ام کرده بود کلا دوسال درسو ول کردم ن دانشگاهی ن کنکوری ثبت نام کردم هیچی 

پارسال برای اولین بار از مهر تو تجربی استارت زدم به امید دانشگاه فرهنگیان از بس همه میگفتن تو انسانی سختره تو تجربی راحته 

بدون در نظر گرفتن گنجایش خودم ظرفیتم علاقه تو مسیر تجربی رفتم 

بااینکه هرروز مستمر روزی ۷ تا ۱۰ ساعت میخوندم ولی خیلی بد شد نتیجه ام 

تو ترمیم معدلم بجز زیست و ریاضی باز شیمی و فیزیک زیر ۱۰ شدم 

خیلی پشیمونم کاش از اولش مسیرمو بدون شک و دودلی تغییر داده بودم هیچ آدمو بهوبی خودش نمیشناسه 

هدفم اینه به شغل خوبی برسم پول داششته باشم و مهاجرت کنم

با رشته های انسانی خیلی سخت بشه مهاجرت کرد 

اگه هدفت مهاجرته اول ریاضی بعدم چندتا از رشته های تجربی مثل پرستاری 

با رشته های انسانی خیلی سخت بشه مهاجرت کرد اگه هدفت مهاجرته اول ریاضی بعدم چندتا از رشته های تجربی م ...

اشتباه می‌کنی

آلمان افراد رشته حقوق رو هوا می‌زنه

عزیزم تجربی با انسانی زمین تا آسمون فرق داره اگه بخای تجربی باشی باید درس های محاسباتی رو بخونی فیزیک شیمی و ریاضی و باید علاقه داشته باشی به این چیزا  و زیست باید علاقت به ساختار بدن انسان و گیاه و حیوان 

به این چیزا باشه و مثلا اگه دندونپزشک یا مثلا لادیولوژی بشی مثلا تو دندونپزشکی ینفر میاد می‌خوابه و تو کار عملی داری باید دندون اینو درست کنی و پا میشه میره و دیگه هیچوقت اون آدمو نمیبینی و محیط ساکته دوتا دستیار داری و هر وقت که خودت بخای میری مطب و نوبت میدی توی انسانی باید علاقه داشته باشی به آدم ها و ارتباط با آدم ها طرز فکرشون دیدگاه هاشون شناخت آدم ها آدم برون‌گرا و اجتماعی باشی یا اگه درونگرا هستی ارتباط رو دوست داشته باشی ادبیات و فنون درمورد دیگاه های شاعر به معشوق و پیام درسو این چیزاس تاریخ دوباره درمورد کار های آدم هاست جامعه همین طور داره دیدگاه های مختلف رو میگه روانشناسی همین طور و فلسفه هم دوباره درمورد دیدگاه فیلسوف های مختلف به زندگی و دنیا هست باید فن بیانت خوب باشه و اگه نیست روش کاری کنی حتی تو امتحان نهایی ها باید مثلا تو اصلا روی یک پاراگراف دوبار بیشتر نخوندی ولی چون فهمیدی میتونی با کلمه هایی که بلدی و فن بیان خودت توضیح بدی منظور کتاب رو و نمره بگیری و درس ها تا حدودی به هم متصلن مثلا تاریخ به جامعه و دینی به جامعه و فلسفه و کلا همشون به هم مربوطند ارتباطتت خوب باشه باید کلی کنفرانس بدی و بعد هم درآینده اگر معلم بشی باید با کلی بچه در ارتباط باشی با خانواده هاشون معلم های دیگه معاون مدیر و اگه بخای خودتو ارتقا بدی مثلا معاون بشی با کل بچه ها نه فقط مثل معلمی که با بچه های کلاس های خودت فقط در ارتباطی باید با همه بچه ها خانواده ها معلم ها و مدیر ارتباط باشی ساعت رفتنت دست خودت نیست و پوششت با اون باشه و از ارتباط با بچه ها و نوجوان ها خوشت بیاد باهاشون حرف بزنی مشکلات اخلاقیشون رو حل کنی و تاثیر گذار باشی چون درسی که میدی تکراریه مثلا یکی که معلم ادبیات میشه باید 30 سال ادبیات درس بده و این کتابا دیگه تغییر نمیکنن مثلا اون گردآفرید و علی ای شیر خدا از زمان مامان های ما بوده تا الان باید همونو مثلا به زنگ بری تو یه کلاس درس بدی بعد دوباره زنگ بدی همونو تو یه کلاس دیگه درس بدی تا زنگ آخر یه درس رو بدی دوباره فراش همون درس ها رو به یه رشته‌ دیگه بدی پس فردا دوباره تو یه مدرسه دیگه همونو درس بدی و اگه به تکرار علاقه نداشته باشی حالت بهم میخوره و باید با بچه ها حرف بزنی شوخی کنی که برات خسته کننده و کسل کننده نشه یا وکیل بشی باید تو دادگاه صحبت کنی علاقه داشته باشی به استدلال و تحلیل کردن و توضیح دادن نیاز به فن بیان قوی داره و دوندگی داره باید از دادگاه بری دفترت از اونجا بری زندان یا هر جایی که از اونجا شکایت شده مثلا از بیمارستان شکایت شده باید بری بیمارستان با کلی آدم باید ارتباط داشته باشی و جذبه داشته باشی استرس نگیری دوباره روانشناسی و مشاوره باید با آدم ها ارتباط برقرار کنی حرف بزنی و مشکلاتشون رو دلسوزانه حل کنین و با حوصله بهشون راه کار بدی و سعی کنی شخصیتشون رو بشناسی و مدیرت هم همینطور باید ارتباط و جذبه داشته باشی استعداتو درنظر بگیر ببین برای چه کاری ساخته شدی علاقتو درنظر بگیر و تیپ شخصیتیتو و سبک زندگی ببین چه سبک زندگی رو میخای عزیزم طولانی شد اگه سوالی داشتی بپرس امیدوارم موفق باشی😘❤️

این کاربری برای دو نفره آقا یه توت ما رو نجات داد

اشتباه می‌کنیآلمان افراد رشته حقوق رو هوا می‌زنه

رشته حقوق؟!کی همچین چیزی به شما گفته؟ منظورت دقیقا از رشته حقوق چیه؟! اگه منظورت وکالته فقه ایران به چه درد یه آلمانی میخوره؟ و اصلا یه آلمانی چرا باید وکیل ایرانی بگیره؟ 

فقط یه شاخه حقوق بین المللش هست که اونم مثل یه وکیل جایگاه مالی و پوزیشن شغلی نداره

خلاصه حرفم اینه اگه ذره ای به مسیر شک دازی برو استخاره نگیر 

من حقیقتش هیچ علاقه ای به حل مسئله و روپوش پزشکی نداشتم و ندارم 

بنظرم کسی تو این مسیر موفقه که واقعا از ته دلش پزشکی و بخاد چنین کسی با تمام توانش میجنگع 

در ضمن همین الان پی دف انسانی دانلود کن دوسه درس از دروس مطالعه کن

در ضمن تو انسانی رشته و دانشگاه تاپ آوردن به اندازه پزشکی تو تجربی تلاش میخاد

فکر نکن با اومدن به انسانی درسا راحته درس خوندن نمیخاد

انسانی ام درس دشوار داره فلسفه و منطق و بخصوص کمی عربی 

در ضمن همین الان پی دف انسانی دانلود کن دوسه درس از دروس مطالعه کندر ضمن تو انسانی رشته و دانشگاه تا ...

باش

من چون دیپلم دارم اگر بخام امسال کنکور انسانی بدم باید ایجاد سابقه کنم ولی تو الان اقدام کن شهریور امتحان بدی درسای دهم اسونه 

من چون دیپلم دارم اگر بخام امسال کنکور انسانی بدم باید ایجاد سابقه کنم ولی تو الان اقدام کن شهریور ا ...

مدیر ما گفته که فقط منطق و فلسفه امتحان بده