سلام دوستان
من از تولیدی حدودا سه ملیون خرید داشتم وبرای من کالای مغایر با تصویر و پاره ارسال کردند که همه گفتند شکایت نکن وارزش نداره
ولی از همکارم هم پرسیدم واونم گفت که برای اونم نقص دوخت داشته ومرجوع هم قبول نکرده آدرس بهش نداده،
چون زیر بار اشتباهش هم نمی رفت تصمیم گرفتم حقم را کامل ازش بگیرم.
دوست دارم تجربم را به شماهم بگم که اگر برای شماهم اتفاق افتاد مثل من سردرگم نباشید (درسته پولی نیست ولی از همچین آدمایی نباید گذشت.)
اول به من گفتند از طریق ثبت شکایت کیفری توی خدمات قضایی انجام میشه که بعد از پرس وجو معلوم شد در این موارد باید حتما مشخص بشه که فروشنده قصد ونیت کلاهبرداری داشته(مثلا درسته لباس من پارگی داره ولی شاید متوجه نبوده برای همین مصداق کلاهبرداری نمیشه
یا درسته طبق تصویر نبوده ولی شاید مصداق کلاهبرداری نباشه شایدم باشه ولی ریسکه چون ممکنه قاضی ردش کنه)
خلاصه گفتند باید دادخواست حقوقی بدید (توی دادخواست کیفری خواستار مجازات میشوید ولی حقوقی فقط خواستار حقوق وخسارت)
منم گفتم اشکالی نداره اگر حقم را با خسارتش که هزینه ارسال ومرجوعی بود پرداخت کنه چون من باید بخاطر اشتباه اون ۳۰۰تومن هم هزینه دریافت ومرجوعی را میدادم و وعلاوه براین توی سفارش بعدیم مجبور به پرداخت ۳تا هزینه ارسال میشدم که مجموعا۴۵۰میشه