2777
2789

خیلی ازش انتظار داشتم بهم تبریک بگه امروز

یه ماهی هست همو ندیدیم به خاطر تعطیلات ولی من شاید چند روز دیگه برم بیرون همو ببینیم حالا نمی‌دونم اون موقع میخاد سوپرایزم کنه یا نه

تو این یه ماه رابطمون مجازی بوده

ولی امروز که روز تولدمه حداقل انتظار داشتم بهم تبریک بگه و نگفته 

ولی به جاش همش از ماشینش میگه میگه اونجاشو درست کردم فلان کردم 

همش به ماشینش توجه می‌کنه 

ولنتاین هم اینطوری کرد ولی اونجا باز رابطمون حضوری بود

یادش رفته بود منم به روش آوردم رفت یدونه عروسک گرفت 

ولی همون عروسکم بعد هر دعوا می‌گفت بیا پسش بده آخرم سر یه دعوا مون عروسک با خودش برد هنوزم بهم ندادتش

البته من ازش انتظار ندارن دانشجوعه شهریه میده پول دستش نیست 

ولی خب یه تبریک واقعا چی از آدم کم می‌کنه 

🍓🍒

چه اخلاق گند و گوه و بچگانه ای یا نخر یا خریدی بیا پس بده چیه مگه بچه اید

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☹️☹️

به روش بیا بگو من میخوام با یه مرد تو رابطه باشم نه یه بچه ارزشم بیشتر از این چیزاس که سر یه عروسک اینجور رفتار کنی

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕

😂😂😂😂ببخشید واقعا خندم گرفت

عروسک روپس گرفت😂😂 وااای

نی نی چندسالس 

کات کن بره بابا

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

۲۳

بچه ک نیستی 

ساده گیر آورده توام‌موندی پاش؟اون اگ آدم بود تورو اولویت قرار می‌داد بعد ماشینش و یا قرض میکرد 

من بودم تا شب صبر میکردم بعد کات میکردم

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

به روش بیا بگو من میخوام با یه مرد تو رابطه باشم نه یه بچه ارزشم بیشتر از این چیزاس که سر یه عروسک ا ...

من انتظار و توقعم پایین بوده تو رابطه تقصیر منم هست گفتم دانشجوعه ندارن اذیتش نکنم :)

ولی اون ازم انتظارات بالایی داره مثل رابطه گفت بیا رابطه داشته باشیم 

واقعاً چطوری روش میشه :)

🍓🍒

بچه ک نیستی ساده گیر آورده توام‌موندی پاش؟اون اگ آدم بود تورو اولویت قرار می‌داد بعد ماشینش و یا قرض ...

من میگم صبر کنم همو حضوری هم ببینیم اگه چیزی نگفت و کاری نکرد باهاش تموم میکنم 

🍓🍒