2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیک آخرم ببین عکس هم گذاشتم

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

ایرانی: چند سال قبل تحت تاثیر تبلیغات مختلف از اطرافیان و اینترنت کلی پول محصولات سینره دادم که افتضاح بودند

خارجی: دور چشم لانکوم، آبرسان 100 ساعته کلینیک، سرم جوانساز استی لادر ( کامل استفاده نکردم)، کرم دست لانکوم، سرم جوانساز لانکوم ( جنفیک) رو به عنوان روتین استفاده می کنم و راضی هستم

آبرسانParure Gold گرلن رو هم به تازگی هدیه گرفتم ولی استفاده نکردم. اگر راضی بودم میام و میگم

نیاسینامید راضی بودم و واقعن روم جواب داد

مامان من ک گفت چیزی حس نکردم صد جوششم برای من که پوستم حساسه بدتر باعث قرمزی و التهاب میشد با اینکه تجویز دکتر بود صدافتابشو شنیدم خوبه

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

ایرانی: چند سال قبل تحت تاثیر تبلیغات مختلف از اطرافیان و اینترنت کلی پول محصولات سینره دادم که افتض ...

محصولات مختلف اوردینری هم استفاده کردم. خیلی تاثیر خاصی ندیدم. حالا شاید دوره های بیشتری باید استفاده بشه. نمی دونم!!!

اگر از دوستان کسی تجربه ای داره بگه ممنون میشم

[QUOTE=387290103]تاپیک آخرم ببین عکس هم گذاشتم[/QUOTEتو خارجی ها هم قیمت مناسب تر هست اسپری اب هم که ...

پوستم فقط با اون‌میسازه 

اسپری آب که خیلی واجبه مخصوصا بعد از بیرون رفتن از آفتاب

روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم آزلائیک اسید لافارر، سرم نیاسینامید اوردینری، سرم رتینول اوردینری، سرم لایه بردار (قرمز) اوردینری، کرم دور چشم کافئین درمالیفت، ترمیم کننده لب هیدرودرم، ضدآفتاب لب هیدرودرم، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

عاشق محصولات رزاکلینم مخصوصا ضد افتابش

چون من پوستم به شدت چرب و حساسه تنها محصولی که بهم ساخت همین بود ولی متاسفانه خیلی سخت پیدا میکنم همیشه محصولاتشو 

ارگ بم همیشه ویران نمی ماند...

ایرانی: چند سال قبل تحت تاثیر تبلیغات مختلف از اطرافیان و اینترنت کلی پول محصولات سینره دادم که افتض ...

سینره فقط از محلول پاک کننده ارایش چشمش من راضی بودم چیزای دیگشو استفاده نکردم

ENTP...    طبیعت زیبا🌿

محصولات مختلف اوردینری هم استفاده کردم. خیلی تاثیر خاصی ندیدم. حالا شاید دوره های بیشتری باید استفاد ...

اوردینری سرم کافئین دور چشمش خوبه با سرم روشن کنندش که میشه به همه جای بدن زد 

ENTP...    طبیعت زیبا🌿