2777
2789
عنوان

30 سالگی 😭😭

559 بازدید | 43 پست

بچه ها من امسال سی سالم میشه حس میکنم خیلی عقب افتادم از همسن و سالام فامیلمون ۲۷ سالشه دکتراشو گرفته

درسمو تو کاردانی ترم دوم ول کردم بنظرتون برم بخونم دیر نیس حس میکنم دیگه دیره 😔😔

شوهرم چون خودش نخونده من و نزاشت دیگه برم

خودشم راضی نمیشه باهم بخونیم

من مدرک برام خیلی مهمه چون تو فامیلامون همه بالاس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت دیر نیست

سی سال که اصلا سنی نیست

ولی یه توصیه دلسوزانه و دوستانا بهت می کنم

برو پیش یه مشاور کاربلد

یه تست شخصیت و یه تست رغبت سنجی ازت بگیره

مشاوره حضوری هم یه جلسه انجام بده و بهت راهنمایی کنه چه رشته یا مهارتی به دردت می خوره

ی دکتر 40ساله بهتره تا ی افسرده 40ساله نه؟

افرین 

بهترین جواب

اسی حرف این دوستمون رو گوش کن 

از الان شروع کن 

فکر کنم ازمون کاردانی الان ثبت نامش باشه 

ثبت نام کن 

قبول شدی تطبیق واحد بده بقیه اش ادامه بده مدرک کاردانیت  بگیر بعدش برو دنبال کارشناسی و …. پله به پله با امید 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
وقتی نمیخای با مدرکت کاری کنی پس برو کافی نت بگو یه مدرک برات پرینت بگیره قاب کن بزن به دیوار

میدونی فامیلامون همشون اینطورین ک هر کی مدرک تحصیلیش پایین باشه از بالا ب پایین نگاش میکنن چون همشون تهش لیسانس و دارن

من ۲۰ سالگی ازدواج کردم بعد ک بچه دار شدم سرگرم شدم و الان واقعا دلم میخواد برم بخونم ولی شوهرم میگه دیگه ب چ دردت میخوره فلان

من و خواهرم سالن داریم شینیون کارم اینجوری نیس ک بیکار باشم درامدم خوبه

ولی این قضیه خیلی رفته رو مخم 😭😭

افرین بهترین جواباسی حرف این دوستمون رو گوش کن از الان شروع کن فکر کنم ازمون کاردانی الان ثبت نامش ...

فداتبشم 🌼✨💛

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه