2777
2789

چندتا برادر و خوااهر دارم 

پدر و مادر دارم،،،

ولی در اصل هیییییییچ کس رو واقعا ندارم!!! 

یه خانواده سرد که نداشتنشون با داشتنشون هیچذفرقی نذاره،،، 

از اونا بدتر یه شوهر بدرد نخور 

با یه اینده ی نامعلوم

یعنی اگه اتفاقی برام پیش بیاد بگن به یه نفر زنگ بزن،،،، هیچکس رو ندارم بخوام باهاش تماس بگیرم! 

چقد تنهایی و بی کسی سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو یه شرایط سختی گیر کردم و نیازدارم به کمک خانوادم اما انگار نه انگارشونه،کاریم بکنن منت میذارن،البته هیچوقت بهشون نگفتم منت نذارید که احساس بدی نداشته باشن ولی متوجه میشم خودم،مثلا میگن اگه نبودیم فلان میشدی اگه اینکارو برات نمیکردیم بهمان میشدی..کل امروز فقط گریه کردم ،باورن نمیشه که چشمام ازشدت غصه بازنمیشه ولی واقعا قوی شدم یه سری کارا تو عمرم انجام دادم که زن ۳۰ساله نمیتونه انجام بده یه کارایی برای خودم کردم که همه خانواده هاشون انجام میدن،تنها مشکلم اینه که حقوق ندارم به هیچکس هیچ نیازی ندارم واگه خدا همراهم باشه،کارمند میشم و واقعااااااااا از همه کس جز خدا بی نیاز

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

من قبلا احساس بی کسی میکردم الان نه باهاش کنار اومدم 

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

با وجود نامزدم که هیچی کم نمیزاره باز همیشه احساس تنهایی میکنم 😢

باز خوبه همون یه نفر هست بهش تکیه کنی! 

من از شوهر هم شانس نیاوردم 

از نظر من مظلوم ترین زن ها کسایی هستن که نه خونه شوهر جا دارن،، نه خونه پدر 

باز خوبه همون یه نفر هست بهش تکیه کنی! من از شوهر هم شانس نیاوردم از نظر من مظلوم ترین زن ها کسایی ه ...

نمی‌دونم واقعا زندگیا چرا اینجوری شدن بیشتر که نه همه زنا ناراضی ان از شوهر واقعا چرا؟

من قبلا احساس بی کسی میکردم الان نه باهاش کنار اومدم

خب من یه دفعه این احساس رو که پیدا نکردم 

سال هاست،،،،،خییییلی وقته!! 

ولی خب واقعا ادم یه جاهایی کم میاره،،، زندگی بالا پایین داره بلاخره،،،، 

یه جاهایی  کنار میای 

یه مدتی هم1 مشکلات یا افسردگی بهت فشار میاره همش یادش میفتی