2777
2789
عنوان

برای جدا شدن دودلم

102 بازدید | 15 پست

بچه ها من عقدم یه سری چیزا بینمون پیش اومده که شوهرم میگه طلاق بگیر مشکلاتمو مینویسم شماهم نظرتون بگین 

شوهرم مرد خوبیه ولی نسبت به خانوادش خیلی احساس دین میکنه و به شدت مراقب اونهاست.من شغلم خیلی سنگینه بهش میگم اخر هفته ها بریم یه جا یکم حال و هوام عوض شه میگه نه فقط هرجا خونوادم برن میریم همونجا خونوادشم ادمای خوبین باهاشون میرم بیرون بهم رسیدگی میکنن اما خب سلایقشون با من خیلی متفاوته من دوست دارم جور دیگه ای تعطیلاتمو بگذرونم با همسرم اما اون فقط میخواد دسته جمعی باشیم.مثلا تو زمان جنگ همه خونوادم رفتن شهر دیگه من به خاطر کارم مجبور شدم بمونم خونه تنها بودم هرچقدر گفتم میترسم سر و صداست بیا پیشم حاضر نشد خونوادشو ول کنه بیاد پیش من بمونه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت به زبون اورد طلاق بگیر؟چند سالتونه دوتاتون

من بیست و خورده اون سی و خورده ای

اره دیگه دیشب سر یه مسئله ای امقدر به فکر خواهرش بود که من اعتراض کردم اونم گفت طلاق بگیر

خیلی خیلی مهربونه مدام به خانوادش محبت میکنه به منم محبت داره ولی اولوتش من نیستم

یعنی خودش همیشه میگه در حد عرف اگه کاری ازم بربیاد برات انجام میدم ولی برای اونا از ته دل همه کار میکنه من یه چیزی که ازش بخوام نه میاره ولی خواهرش همش داره ازش درخواست میکنه و همشم براش خرید میکنه

حق داری

همیشه بحثمون سر خانوادشه حالاهم بحث طلاق اورده از یه طرف میدونم من این رفتاراش خیلی اذیتم میکنه ازطرف دیگه میگم مرد مهربونیه به خاطر احساس حامی بودن زیادش نمیتونه رابطه رو مدیریت کنه شاید اگه منم باهاش بمونم بعدا با منم همینجور بشه

همیشه بحثمون سر خانوادشه حالاهم بحث طلاق اورده از یه طرف میدونم من این رفتاراش خیلی اذیتم میکنه ازطر ...

ببین با ی مشاور صحبت کنم من خودمم تو عقد جداشدم ولی مشکلات من زیاد بود 

از من بیشتر؟پشیمون نشدی از جدایی؟

اره رفیق باز و بد دهن بود اختلاف فرهنگی داشتیم ،شکاک و بدل بود بسیار کنترل گر و تهمت زن،  نه آخه خیلی اذیتم کرد مسافرت میرفتیم تو مسافرت قهر میکرد چون عصبی بود همه چیز باید طبق میلش پیش می‌رفت