2777
2789

خواهرم باهام لجه لطفا بگین چیکار کنم 

تو تایپک قبلیم گفته بودم که خواهرم چقدر لوسه 

و امروز سر یچیزی با هم بحث کردیم الان باهام لجه 

بهش گفتم منم غذا داغ میکنم گفتش که اون موقعه ای که صدات زدم گوش کرت رو وا میکردی که دیگه الان غذا داغ نمیکردی ولی من تو اتاق بودم نشنیدم پتو رو کشیده بودم رو گوشم نفهمدیم چی گفت گفتم که من نشنیدم گفت مشکل خودته الانم رفته با دوستاش بیرون معلوم نیست کی بیاد چند روزه همش باهام اصلا حرف نمیزنه لجه دیروزم همین بود بهش گفتم اینترنت بگیر واسم لطفا بهم گفتش چیه میخوای مسخره بازی پست کنی تو روبیکا نه گفتم نه بخدا نمیخوام پست بزارم واسه یه کار مهم میخوام گوش نکرد رفت در اتاق رو هم بست پیروز هم داشتیم اتاق تمیز میکردیم همه ی کار هارو به من گفت گفتم چرا همه ی کار هارو به من میگی گفتش اینجا اتاق تو هست ولی اتاق خودش هم هست چون همش اتاقش به هم ریخته اس همیشه از منم بدتر میاد پیشین می‌خوابه منم دوست ندارم پیشم بخوابه دوست دارم تنها بخوابم بهش میگم گوش نمیکنه میاد وسایل رو میزاره رو وسایل من خوب من دوست ندارم میگم گوش نمیکنه شب میخوام موبایل نگاه کنم میگه بسه خوب من دوست دارم نگاه کنم چند روزی تنها میخوابیدم آنقدر خوب بود ولی الان اومده جای منو اشغال کرده هی میگم برو سر جای خودت گوش نمیکنه 

یه سال و نیمه هست پیش من می‌خوابه

ممنونم که تا آخر خوندید و لطفا جوابم رو بدید لطفاااااااااااااا🥺🥺 

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای چرا اینجوریی تو؟برو اتاق اون بخواب خودت برا خودت غذا درست کن باهاش بد تر لج بکنی درست میشه بخدا ...

پیشنهادت خوبه 

پسرا به من درخواست دوستی ندین من قبول نمیکنم من اهل رل زدن باهاتون نیستم مزاحم نشید 😠😠😠😠😠

ببین اگه فایده نداشت وسایلاشو پرت کن از اتاقت بیرون😂حرصمو در آوردی مظلوم بازی درنیار

🤣🤣🤣🤣 حتما