2777
2789
عنوان

دوستان تهرونی بیان

116 بازدید | 11 پست

سلام بچه ها بابام اومد تهران دنبال کار سنشم زیاده😔کسی یه کارخوب سراغ نداره ک هم درامدش خوب باشه هم براش سبک باشه جای خوابم داشته باشه

هرچه دلم خواست نه آن میشود😊هرچه خداخواست همان میشود😍

باید بره سرایداری

زیاد هم هست توی برجها

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خاک برسر این مسئولین مملکت ک آدم پیر عوض لذت بردن از باقی عمرش باید دنبال کار باشه 

البته ی سری از وزرا هم پیر هستن😁😁😁

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
عزیزم اینجا جووناش بیکارن دارن ناله میکنن پدر شما جای خود دارد

هرکی بیکاره دنبال کار نگشته منتظر بوده کار بیاد جلوش برقصه

اونموقعی که میخواستیم عروسی کنیم میگفتن شوهر نیست میخواستیم کار پیدا کنیم میگفتن کار نیست

الان هم خودم هم همه همسن و سالام هم ازدواج کردیم و کار داریم

کی میخوایم دست ازین فرهنگ زشت توی دل کسیو خالی کردن دست برداریم؟ 

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
البته ی سری از وزرا هم پیر هستن😁😁😁

خاک بر سر این وزرا ک میدونو واسه جوونا خالی نمیکنن 😁😁😁

لطفا هرکس با من جر وبحث کرده بگه لایکش نکنم خودم زود فراموش میکنم با تچکر 😝😜😜😜
هرکی بیکاره دنبال کار نگشته منتظر بوده کار بیاد جلوش برقصه اونموقعی که میخواستیم عروسی کنیم میگفتن ...

والا نمیدونم خودت دقت کنی تو همین نی نی سایت میبینی خیلیا ناله میکنن که کار نیست یا اگرم هست با حقوق پایین

پس بیام دروغ بگم کار زیاده با درامد زیاد ??

والا نمیدونم خودت دقت کنی تو همین نی نی سایت میبینی خیلیا ناله میکنن که کار نیست یا اگرم هست با حقوق ...

ما به تنبلی عادت کردیم وگرنه کار هست درامدم هست

ما به تنبلی عادت کردیم وگرنه کار هست درامدم هست

پس خوشبحال شما اینطور که معلومه مشکل مالی نداری و وضعت خوبه نمیدونم اونایی که میان تو تاپیکای در امد شوهر ناله میکنن کیان همشون حتما منم یه عالمه من😕😕