2777
2789
عنوان

خدا منو بکش راحت بشم 😔😔

154 بازدید | 5 پست

لعنت به اون هفت سالگی که بهم چهار نفر تجاوز کردن لعنت به اون دوستم که اولین فیلم پ...رو نشونم داد پاکیم از بین رفت نصف عمر همش بی حال و افسرده بودم بعد مدت ها با یه روانپزشک آشنا شدم فیلم پو...ن و خودارضایی رو ترک کردم واسه نه ماه اما الان با چند تا فکر جنسی بدون اینکه فیلم پور...ن ببینم یا چیزی جنوق شدم سه بار تو این نه ماه احساس میکردم دختر خوبی شدم و دارم به خدا و حضرت زهرا نزدیک میشم و زیارت رفتم و چندتا نوحه گوش دادم اشک ریختم احساس میکنم پاکیم رو از دست دادم لحظات خوب زندگیم رو از دست دادم احساس میکنم فقط مردن می‌تونه نجاتم بده 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم می‌دونم از گذشته داری رنج میبری ولی تقصیر تو نبوده خدا هم اینقدر بزرگ هست که میبخشتت منم یه مدت مثل تو بودم.. منم کم بدبختی نداشتم.. حالم خیلی بد بود هیچکس ولی توجه نمی‌کرد تا خودمو نجات دادم قوی ادامه دادمو و حالمو خوب کردم گذشته گذشته دیگه نمیتونی درستش کنی بهش فکر نکن همینکه این تلاشارو کردی خیلیه بخاطر گذشته غصه نخور با غصه فقط عمر خودتو هدر میدی گذشتت که تغییری نمیکنه قربونت برم خودتو پیدا کن و حال خودتو خوب کن و بابت هیچ چیز نگران نباش به گذشته هم دیگه فکر نکن و خودتو درگیر نکن نمیتونم هم نیار که هرکس بخاد می‌تونه موفق باشی گلم

نظرات همه قابل احترامه 💅🏻 { خدایا ممنونم ازت که هیچ وقت دستمو ول نکردی  واسم یه صلوات میفرستی به اهدافم برسم؟ 🍓💗 }

۴نفر تو ۷سالگی تجاوز کردن؟فامیل دویت اشنا؟ب مادرت نگفتی و داری تنهایی بار ب این سنگینی ب دوش میکشی.... باید میگفتی تا پدر تک تکشون در میاوردن..‌‌

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒