2821
2789
عنوان

از خالم بدم میاد

72 بازدید | 11 پست

همش میخواد عیب و ایراد بزاره رو من

مثلا هی گیر میده ک چرا بیکاری برو سر کار

یا میگه چرا تو عروسیا نمیرقصی

بعد میگع دلم میسوزه برات که عین بقیه دخترا نیستی😐کسخله ب نظرم😐اصلااا ازشون خوشم نمیاد

حالا خودش نه شاغله نه رقاص😂میگه دلم نمیخواد مثل من باشی🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم ب خداهمش میخواد حس پخمگی و سادگی ب من بده😐ادعاشون کو*ن خرو پاره میکنه

دقیقا آشغالا بخدا من دیشب سر این فامیل حالم خیلی بد بود

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

دقیقا آشغالا بخدا من دیشب سر این فامیل حالم خیلی بد بود

به تو چرا گیر میدن

ب من بیشتر واس این پیله میکنن ک بیکارم چون دانشگام ی سالی تموم شده

کلا سرشون تو ما تحت ادمه راجب همه چی نظر میدن ی جوری میگن انگار ما خودمون خبر نداریم😐

به تو چرا گیر میدنب من بیشتر واس این پیله میکنن ک بیکارم چون دانشگام ی سالی تموم شدهکلا سرشون تو ما ...

به من کاری ندارن بیشتر داداش مو چشم ندارن ببین الان تاپیک زدم 

بابا به مامان چیزی نگو 💔آمریکا بده چرا بچت داره پاسشو؟😏😉چو بخت عرب بر عجم چیره گشت/ همه روز ایرانیان تیره گشت💔

خوش ب حالتفامیلاتون در حد ما نیستناینا به همه چی کار دارن بعد اسمشو میزارن دلسوزی😐😐

بخدا خیلییییییی کار دارن خیلییییییی بیشعورن خیلییییی زیاد

ما ک قطع رابطه ایمولی این تنهایی رو نمیدونم چطور پر کنم

خوشبحالتون واقعا 

ایییی دختر ولشون کن تنهایی بهتره تا با اینا 

خودت برو باشگاه سرکار کلاس هنری چیزی

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز