2777
2789
عنوان

شما هم اون کاربری که مثل هوش مصنوعی جواب میده رو مختونه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 63 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیدمش. 

نه چرا رو مخم باشه 

کاربر با شعوریه و هدفش کمکه. 

بعضیا تو تاپیکا فقط دنبال بخث و فوش و خالی کردن خودشونن.‌من از اونا بدم میاد.‌

مثلا طرف شوهوش خطایی کرده تموم شده. زن بخشیده. 

اینا میان کاسه داغتر از آش که نباید ببخشی و ... 

یا شروع به فحاشی میکنن. 

یا شروع به آزار اسی 

اینارو مخن از نظرم 

ندیدمشلابد از این زنای قدیمی و سن بالاسبابای منم کتابی تایپ میکنه😂

زده 25سالشه. یه بار قاطی همین چرت پرت گفتناش از دستش در رفت گفت یه دختر دوازده ساله دارم سه هزار جا ریپلایش کردم که تو 25سالته چطوری دخترت دوازده سالشه. اصلاجوابمو نداد. خدا میدونه پشت این کاربر کی نشسته مرده زنه بچه س. هممون رو به مسخره گرفته. گزارش براش بزنید تعلیق شه

اسم کاربری که میگی نیس؟ به لاتین انسان باشیم؟

نه اون کاربر انسان باشیم مرده ، البته اونم همین مدلیه دست کمی ازون نداره😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

من سپردم به خودش هرچه “خُـدا” میخواهد🤍✨🌱

من دیدمش. نه چرا رو مخم باشه کاربر با شعوریه و هدفش کمکه. بعضیا تو تاپیکا فقط دنبال بخث و فوش و خالی ...

آره خوبه فقط این کتابی بودنش یکم‌ رو اعصابه 😂

خب آدم خودش بخواد میره با هوش مصنوعی چت میکنه دیگه چرا بیاد تاپیک بزنه

شاید فکر می‌کنه طرف به هوش مصنوعی دسترسی نداره ,

در هر صورت اون یه دونه کامنتش چه ضرری میرسونه؟

نه اون کاربر انسان باشیم مرده ، البته اونم همین مدلیه دست کمی ازون نداره😂😂😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀ ...

آره مرده من فک کردم اونو میگین😂😂 این یکی کیه پس؟؟

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

چه اشکالی داره خوب فکر می‌کنه اینطوری می‌تونه کمک کنه

همه خودشون هوش مصنوعی دارن یا میتونن دانلود کنن تو موقعیت مثلا یکی میاد میگه با فلان آدم بحثم شده چی جواب بدم شما برو از هوش مصنوعی بپرس اینجا هم بپرس معلومه نظرات اینجا بهتره

آره مرده من فک کردم اونو میگین😂😂 این یکی کیه پس؟؟

عکس یه خانوم باحجابو گذاشته ادعای روانشناس بودن داره حرفاشم خیلی کلیشه ای و رومخه خدایی😑😬

من سپردم به خودش هرچه “خُـدا” میخواهد🤍✨🌱

زده 25سالشه. یه بار قاطی همین چرت پرت گفتناش از دستش در رفت گفت یه دختر دوازده ساله دارم سه هزار جا ...

والا ریپلای هم میزنی جواب نمیده 

یچی مینویسه واسه اسی میره