2777
2789

خواهر شوهرم خیلی زبون تیزی داره و با حرفاش و رفتاراش کاری کرد که فقط اشک ریختم ولی هیییچ موقع نمیتونم جواب کسی را بدم.دلم خیلی شکسته به خدا واگذارش کردم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون خدا برم تو فقط سکوت کن ببین چه بلایی سرش میاره 

من ی عموی گوربه گور شده داشتم ک الان گور ب گور شده این ثروتش از ما بیشتر بود و چهار پسر و ی دختر داشت مام پنج خواهر و ی برادریم هر وقت میومد خونه ما بهمون زخم زبون میزد ک پدر شما کی میبرتتون بازار آخرین باری که براتون روسری خریده کی بود و از اینجور حرفا مام چون سنمون کم بود مثل چی دهن بسته نگاش میکردیم یه مدت گذشت خواهرای بزرگم دوتاشون پشت سرهم عروسی کردن و یه مدت دیگش دوتای بعدی پشت سرهم حالا بماند که چقد زخم زبونای دیگ ب مادرم میزدن یه بار زنعموم به مادرم گفت دختر شوهردادن مهم نیست دختر باید خوشبخت شه اونقد ناراحت شدیم برا این حرف من خودم هنوزم که هنوزه نبخشیدم عمومو اما باز ما هیچی نگفتیم حالا دختر خودش 34سالگی نامزد کرد بعد چند ماه داره طلاق میگیره شمام ناراحت نباش فقط بسپار ب خدا چون خدا احکم الحاکمینه

ببخش طولانی شد

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

قربون خدا برم تو فقط سکوت کن ببین چه بلایی سرش میاره  من ی عموی گوربه گور شده داشتم ک الان گور ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزدلم.

خداروشکر شوهرم همه چیزا درک میکنه و پشتمه همیشه .واسه آرامشم دعا کن

مرسی که وقت گذاشتی عزیزدلم. خداروشکر شوهرم همه چیزا درک میکنه و پشتمه همیشه .واسه آرامشم دعا کن

شوهرت کافیه عزیزم انشالا مشکلت حل میشه وقتتو صرف عزیزانت کن نه افراد بی ارزش

فقط 27 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

اره مادر شوهرم هر کاری باهام کرد و چزوندم خواهر شوهرا و مادر شوهرش دقیقا همون جوری چزوندنش 

بعد  هم بین پدر شوهرم و مادرش فاصله انداخت حالا دقیقا جاریم بین اون و برادر شوهرم فاصله انداخته دقیقا بلاهایی که سرم اورد به چشم خودم دیدم سرش اومد

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍