2777
2789
عنوان

خاله

210 بازدید | 28 پست

کسی که عروسیت نیومده هیچ کاری تاحالا برات نکرده توی ۹ ماه بارداری هم بهت زنگ نزده اونوقت برای تبریک بچه به مادرت زنگ زده نه بخودت حرف میزنی 

من سزارین بودم بچم کولیک داشت اوایل داغون بودم تازه از بیمارستان اومده بودم هی مامانم میگفت بیا با فلانی حرف بزن منم نمیتونستم الان هی مامانم میگه چرا اینکارو نکردی چرا اصلا اینا چه بدرد من میخورن

هیچی 

فقط بخاطر مادرته اون زنگم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچی فقط بخاطر مادرته اون زنگم

میخوام صد سال سیاه نباشه مادر من خودشو فدای اونا کرده من با اونا صنمی ندارم الان چی بهم اضافه میشه باهاش حرف بزنم 

میگفتی با من کسی کار نداشت که بخوام باهاش حرف بزنم. با شما کار داشتن که بهت زنگ زدن جواب دادی دیگه.

تو جرم واضحِ‌شانی، چقدر از تو نگفتند که روی قاتلت انگشت اتهام نباشد (محسن‌ابن‌علی🖤) نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

قهر نکن، حرف بزن باهاش، اما یادت هم نره کارش، توقعی هم نداشته باشه ازت وقت گرفتاری و نیازش

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

هر طور خودت راحتی رفتار کن

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

میخوام صد سال سیاه نباشه مادر من خودشو فدای اونا کرده من با اونا صنمی ندارم الان چی بهم اضافه میشه ب ...

مثل مادر من 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

قهر نکن، حرف بزن باهاش، اما یادت هم نره کارش، توقعی هم نداشته باشه ازت وقت گرفتاری و نیازش

۳ ماهه زایمان کردم هیچ کس از فامیلای مادرم نیومده دیدن بچم مادربزرگم نیومده بعد مامانم میگه زنگ بزن

میخوام صد سال سیاه نباشه مادر من خودشو فدای اونا کرده من با اونا صنمی ندارم الان چی بهم اضافه میشه ب ...

اخ پس مامانت مثل مامان منه یعنی قراره برای زایمان من اینطوری کنن فکر کن مامان من نوه های خالمو صد بار بهشون میگه عزیز و ... 

یک عدد چپی