2777
2789

پماد زینک برای صورت میزنم روشن میکنه هیدروکینون هم میزنم

روغن فندق و کرچک برای مژه و ابرو میزنم

ضد افتابم فیزیکاله پوستو چند درجه سفید تر میکنه

اسکراب هم گاهی میزنم خودم درست میکنم

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه ی روتین هامو حذف کردم 

فعلا فقط ۸ لیوان آب 

قرص هیالورونیک اسید 

قرص زینک 

ویتامین دی 

آهن 

قند و شکر و تنقلات هم حذف کردم 

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

پماد زینک برای صورت میزنم روشن میکنه هیدروکینون هم میزنمروغن فندق و کرچک برای مژه و ابرو میزنمضد افت ...

پماد زینک اکساید؟؟ که قیمتش فک کنم ۳۰ تومن هس واقعا تاثیر داره صورت من لکه دارع

پماد زینک اکساید؟؟ که قیمتش فک کنم ۳۰ تومن هس واقعا تاثیر داره صورت من لکه دارع

برای من اره داشت

من ۵۰ گرفتم 

ولی بعضیا باهاش جوش میزنن

هیدروکینون برای لک هم خوبه 

هیچوقت کاری نکن بقیه بگن خوشبحالت همین خوشبحالت گند میزنه به کل زندگیت،مجرد و ته تغاری خونه🌼 برای رسیدن به خواسته هام و خواسته های بقیه یه سوره حمد و صلوات بفرست😍

من فقط به موهام ميرسم اونم تازه شروع كردم يه ماسك مو يه شامپو يه روغن كه همش بأهم ١١ميليون ميشه چهار ...

چه روغن و شامپویی هست که ۱۱ میلیونه؟

روغنش ارگانه؟