2777
2789

دوستم نی نی سایت نداره خاست ازتون سوالی بپرسم

خودش چ شوهرش در شرف جدایین یعنی طوریه که یه جلسه مونده دادگاه برن که خطبه خونده بشه 

یه پسر دارن که امسال باید بره سال اول مدارک رو داده شوهره ثبت نام کنن هروقت میپرسه میگه دارم پیگیری میکنم و حس میکنه اصلا پی رو نمیگیره 

سوالش این بود ایا خودش یعنی مادر با داشتن مدارک میتونه بره ثبت نام رو انجام بده؟ 

اگه خوب تا کردی و نشد مچاله کن😏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی حضور پدر نیاز نیست؟

مه 

منم همیشه خودم میرم پسرامو ثبت نام میکنم و اصلا حضور پدر نیاز نیس 

ولی مدارک پدر رو میخوان 

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑
اگر پدر در قید حیات باشه نمیشه، باید تعهد پدر باشه خصوصا بعد طلاق مادر هیچ دخالتی نمیتونه تو شرایط ف ...

پدر در قید حیات هست میگم منظور شناسنامه پدر هم همراه داشته باشه،هنوز قانونی جلسشون تشکیل نشه که جدا بشن 

میتونه با همراه داشتن شناسنامه پدر مادر بره ثبت نام رو انجام بده؟

پدر در قید حیات هست میگم منظور شناسنامه پدر هم همراه داشته باشه،هنوز قانونی جلسشون تشکیل نشه که جدا ...

نمیشه خود پدر باید حضور داشته باشه تا قبول کنن مگر اینکه از دادگاه نامه بگیره ببره به مدیر مدرسه نشون بده که مسئولیت ثبت نام به عهده مادره

نمیشه خود پدر باید حضور داشته باشه تا قبول کنن مگر اینکه از دادگاه نامه بگیره ببره به مدیر مدرسه نشو ...

پس بااین پدر بی مسئولیت چیکار کنه که نمیره پیگیری کنه