2777
2789

دیجی کالا این روزا ارسال نداره؟؟؟

حدود ۹۰۰ تومن خرید کردم قراره پس فردا بدستم برسه ۱۰ تیر سفارش دادم

ولی اصلا هیچ مرحله ای کالاها جلو نرفته

انگار اصلا داره نمیاد

طبیعیه؟🫤🥲

چقد ذوق داشتم واسشون😂😭💔

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ارسال به گنجه رو زدی؟اگه اره دیر میرسه

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارسال به گنجه رو زدی؟اگه اره دیر میرسه

نه آدرس خونمونو زدم

قبلا هم همین کارو میکردم

هیچوقت سابقه تاخیر نداشته تا حالا

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

نه نداشتم اتفاقا میخواستم سفارش بدم😂💅

واییی قلبم گرفتتتتت چقد ذوق داشتم منننن😭😂💔

میاد نگران‌نباش 

اینجا داستان زندگی افراد رو براتون میزارم امیدوارم خوشی ها و سختی هاش برامون تجربه بشه ممنون که همراهیم میکنید❤️ هر روز ساعت ۱۲ و ۲۱ پارت جدید🌷🌷🌷

منم قراره پس فردا برسه

مشکلی نداره. مگه اینکه فروشنده تانین نکنه

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
من سفارش دادم ولی زمان رسیدنش 23،تیر هست هنوز مونده ولی دیجیکالا کلا جدیدا اینجوری شده دقیقا یه روز ...

اوو خوبه خیالم راحت شد

دمت گرم که گفتی💗

وایییی منم عاشق این خرت و پرت های اداییم🎀💅

سیسی خودمی تووو🥹😂💗

منم دقیقااا عاشقشونم