2777
2789

اینجا تبریزه هوا خیلی خنکه روزها هوا عالی و بهاری هست ولی شبا باید به بچه ها سوشرت پوشوند

کلا تو تبریز یه ماه فقط،هوا گرمه ماه مرداد اونم ظهرها فقط ، شبا خنکه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بندرعباس اومدم اردبیل خونه مامانم اینا شوفاژ روشن

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

نه دیگه چندروزه خنک شده دا

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اولش هم زیاد گرم نبود که بازم شبا وقتی میخواستی بری،بیرون باید برا بچه یه چیز گرم میپوشوندی

دوروز وسطش بی نهایت گرم شد فقط 

ولی ماها بریم شهرای گرم اصلا تحمل نمیکنیم عادت کردیم به خنکی 

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.