2777
2789
عنوان

کسایی که سقط کردن بیان لطفا

96 بازدید | 14 پست

من چهارشنبه قرص خوردم برای سقط و تا روز بعد ساعتای هفت صبح سقط کردم .رفتم دکتر دکتر گفت که احتمالا سقط شده چون تیکه های بزرگی دفع کردم و گفت هر موقع خونریزیت قطع شد بیا واست سونو بنویسم.من وقتی سقط کردم خونریزیم خیلییییی کم شد و اصلا درد نداشتم.یعنی خونریزیم روزی شاید پنج با شش قطره بود.ولی از دیروز هم خونریزیم شدید شده هم از صبح دارم از درد به خودم میپیچم .قرص و شیاف اثر نمیزاره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد بقايا رو داري دفع ميكني

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

خب یعنی تحمل کنم دارم دفع میکنم؟

خبلي درد داره قابل تحمل نيست 

برو دكتر بهت مسكني چيزي بده

سرمن یه سمساری قدیمی وشلوغ پلوغه که توش همیشه جنگه.بین امیدوناامیدی.بین خنده و گریه.بین رسیدن و نرسیدن.بین ولش کن و تو می تونی.توی سرمن همیشه هزارتا زن کولی دارن کل میکشن همیشه دونفردارن سر قیمت ی قاب عکس قدیمی چونه میزنن،همیشه یه بااحتیاط برانید داره قدم میزنه.دلم یه موزه ی قدیمیه.ی موزه ای که فقط یه نفررو برای دیدن داره.توی دل من نگاه توریخته رو درودیوار.توی دل من هواپره ازکشش افقی لبای تو.پر از بزن بریما.توی دل من همیشه هزارتا نظامی دارن یک صدا میخونن پایان شب سیه سپید است ...شاید برای همینه که من هیچوقت دختر عاقلی نبودم!به هر حال صبح میشه این شب 

خب یعنی تحمل کنم دارم دفع میکنم؟

تجربه خودمو بگم شاید به دردت خورد 

من سقط کردم خون ریزی کم داشتم ولی قطع نمیشد 

دکتر احمقم گفته بود بقایا نمونده منم با خیال راحت نشستم خونه بعد ده روز به خون ریزی افتادم شدید 

بعد لخته های بزرگ بزرگ دفع کردم رفتم سونو واژینال دادم گفت کلی بقایا داری کارم به کورتاژ کشید 

حتما از امروز بیوفته دنبالش برو سونو واژینال ببین بقایات در چه حده

تجربه خودمو بگم شاید به دردت خورد من سقط کردم خون ریزی کم داشتم ولی قطع نمیشد دکتر احمقم گفته بود بق ...

من روزی که افتادم به خونریزی ۵تا تیکه بزرگ اندازه نصف کف دست دفع کردم یعنی ممکنه هنوزم مونده باشه؟!مگه یه ذره بچه چقدر بقایا داره🥲🥲😞😞

بخدا که سقط از خود زایمانم بدتره

اهوم تحربه اشو دارم 

دوتا سقط ي زايمان

زايمان ك درد نداشت يكي از سقطامم هم درد نداشت ولي واييي سقط دومم مرگ به چشام ديدم 

من روزی که افتادم به خونریزی ۵تا تیکه بزرگ اندازه نصف کف دست دفع کردم یعنی ممکنه هنوزم مونده باشه؟!م ...

فقط بچه نیست که بچه هست جفت هست 

دیواره رحم هست 

خدا کنه دفع کرده باشی ،ولی خون ریزیت قطع نمیشه به احتمال زیاد مونده من جات باشم الان پا میشم میرم سونو خیالم راحت بشه عفونت بقایا خطر ناکه