2777
2789

حدود چار ماه بود ب بهانه درس و دانشکاه شنبه میرفت سه شنبه می آمد اخلاقش بسیار سرد اصلا با من حرف نمیزد نیاز جنسیش صفر شده بود...نگاه منم نمی‌کرد هی پیام میداد ب زودی میام بچه ها را می‌برم یک ماه هم بود خونه غذا نمی‌خورد بسیار وضع اقتصادی بدی داره به خیلیها بده کاره منم با سه تا بچه داغون داغونم نابود شدم😭😭😭به فکر طلاق افتادم ولی غصه ی بچه هام داره روانی میکنه من و😭😭😭😭بمونم و بسوزم و آتیش بگیرم 😭😭😭😭😭😭یا طلاق بگیرم دارم نابود میشم آنقدر اشک ریختم دارم کور میشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچین مرد و زندگی نجسش ارزش اشک ریختن داره بچه ها و زندگی نکبت بارش رو بکوبون سرشو برو

چکار کنم با سه تا بچه قدو نیم قد 😭😭😭😭از زندگی بعد طلاق و بچه هایی ک بچه ی طلاق میشن میترسم...برگشته بهم گفت تو باش اونم باشه..خستم خیلی خستم😭😭😭😭

بعد میگن صیغه با اجازه ‬همسره

مدارک جمع کن ازش برو دادگاه درخواست طلاق بده

عکس، فیلم اگر ازشون داری

ویس، صدا و پیامک هر چی میتونی مدرک جمع کن

اگر حق طلاق داری که هیچی

اگر نداری به رتحتی نمیتونی طلاق بگیری که

بعد میگن صیغه با اجازه ‬همسرهمدارک جمع کن ازش برو دادگاه درخواست طلاق بدهعکس، فیلم اگر ازشون داریویس ...

بچه هام چ کنم سه تا پسر کوچیک دارم😭😭😭😭دردم یکی دوتا نیس

گلم از همچین آدمی چرا ۳تا بچه؟یکی هم زیادهکوچیکه چندسالشه؟کوچیکه رو بگیر مجبوری 2تای دیگه رو بدی باب ...

یهو ذات کثیفش و نشون داد ولی با این حال ب خاطر بچه هام اگ اون و طلاق بده زندگی میکنم با این حالی ک دیگه تو قلب و احساسم مرده 

یهو ذات کثیفش و نشون داد ولی با این حال ب خاطر بچه هام اگ اون و طلاق بده زندگی میکنم با این حالی ک د ...

درکت میکنم همیشه این ما زنها هستیم باید کوتاه بیائیم

یه وقتایی از هرچی جنس مرده متنفر میشم