الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مستقل شو و از خونه برو....همینطوری نه اما براش برنامه ریزی دقیق کن.پدر دوستم هم همینطوری بود بددهن و پرخاشگر و بی منطق.حتی یکبارم سر دخترش رو با شیشه شربت شکوند.این دخترم کار پیدا کرد و مستقل شد الان مثل یه گل وا شده.
من خیلی وقته مستقل شدم نهایت دو سه روز در ماه برم خونه ولی آثار روحی دوران کودکی و نوجوانی به این را ...
آها اینجاست که فن تداعی آزاد فروید بکار میاد....اول همه حس های بدت رو بنویس...هر چقدرم بد بنویس و مطمئن باش هرگز اتفاق نمیافتن...بعدش بدترینش رو انتخاب کن و برو پیش روانشناس
تو توضیحات گفت عصبیه ، تو این وضعیت باید طلاق بگیره مادرش و باهم زندگی کنن اینطوری خیال خودشم راحته ...
این جور مردها معمولا با زنهاشون بهتر رفتار میکنن..دیدم که زن ها چطوری رگ خواب این جور مردها رو دارن اما شایدم اینطوری نباشه و به قول شما باید طلاق بگیره و ایشونم مستقل بشه.