2777
2789
عنوان

شما پدرتونو دوست دارین

121 بازدید | 13 پست

من پدرم عامل نود درصد بدبختیا و تروماهای روحیمه یه آدم بی مسئولیت و عصبی بود به خاطر رفتارای اون از ۲۰ سالگی قرص اعصاب میخورم خدا لعنتش کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدرم فوق العاده با محبته زندگی خوبی از نظر مالی برامون نساخت اما از نظر روحی همیشه روش حساب کردم

یکی از دعاهام اینه قبل بابام بمیرم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️

مستقل شو و از خونه برو....همینطوری نه اما براش برنامه ریزی دقیق کن.پدر دوستم هم همینطوری بود بددهن و پرخاشگر و بی منطق.حتی یکبارم سر دخترش رو با شیشه شربت شکوند.این دخترم کار پیدا کرد و مستقل شد الان مثل یه گل وا شده.

مستقل شو و از خونه برو....همینطوری نه اما براش برنامه ریزی دقیق کن.پدر دوستم هم همینطوری بود بددهن و ...

من خیلی وقته مستقل شدم نهایت دو سه روز در ماه برم خونه ولی آثار روحی دوران کودکی و نوجوانی به این راحتی از بین نمیره

مستقل شو و از خونه برو....همینطوری نه اما براش برنامه ریزی دقیق کن.پدر دوستم هم همینطوری بود بددهن و ...

آدم مستقل هم بشه بره فکرش تو خونست

داره میگه عصبیه شاید دست به زن داشته باشه خدایی نکرده مادرشو کتک بزنه

چطوری همه چیو ول کنه پاشه بره

من خیلی وقته مستقل شدم نهایت دو سه روز در ماه برم خونه ولی آثار روحی دوران کودکی و نوجوانی به این را ...

آها اینجاست که فن تداعی آزاد فروید بکار میاد....اول همه حس های بدت رو بنویس...هر چقدرم بد بنویس و مطمئن باش هرگز اتفاق نمیافتن...بعدش بدترینش رو انتخاب کن و برو پیش روانشناس

در مورد خانواده و مادرشون چیزی نگفتن و منم تصور کردم فقط روی خودش تاثیر داره

تو توضیحات گفت عصبیه ، تو این وضعیت باید طلاق بگیره مادرش و باهم زندگی کنن اینطوری خیال خودشم راحته و مستقل بودن هم حساب میشه

تو توضیحات گفت عصبیه ، تو این وضعیت باید طلاق بگیره مادرش و باهم زندگی کنن اینطوری خیال خودشم راحته ...

این جور مردها معمولا با زنهاشون بهتر رفتار میکنن..دیدم که زن ها چطوری رگ خواب این جور مردها رو دارن اما شایدم اینطوری نباشه و به قول شما باید طلاق بگیره و ایشونم مستقل بشه.