2777
2789
عنوان

دلم از مامانم شکست

690 بازدید | 59 پست

سلام
من خواهر ندارم یه برادر دارم.مامانم اختلاف سنی باهام کمه و خیلی حمایت میکنه   منم از وقتی رفتم سرکار در زمینه مالی خیلی حمایتش کردم اونم مخصوصا از وقتی بچه دار شدم خیلی کمکم میکنه
ولی یه چیزهایی هست که دلم میشکنه امروز که صبح اومد پیش بچه که من برم سرکار به زور جوابمو میداد حدس میزنم چون ظرف کثیف روی میز بود اینم دلیلش این بود که من نصفه شب گرسنه شده بودم و یه چیزی خورده بودم
همیشه هم بهش میگم هر وقت حوصله نداشتی نیا و اینکه تو خونه کار نکن فقط قراره پیش پسرم باشه تا ساعتی که مهدش شروع میشه و میره مهد
الانم زنگ زدم بهش که در مورد تولد همسرم باهاش مشورت کنم که چیکار کنم چون از همسرم خوشش نمیاد خیلی سرد برخورد کرد من کمکی ازش نمیخواستم فقط در حد مشورت بود
خیلی احساس تنهایی میکنم

دوبار لغو کاربری شدم.به خاطر حرف انتقادی 😏باردار شدم باز برگشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنی خیلی حساسی بابااون بیچاره حتما ازجای دیگه ناراحته حتما جاییش درد میکنه مشکلی داشته نمیخواد بهت بکه بهتره زود قضاوت نکنی دستش هم درد نکنه بابت نگهداری بچه ت دختر جان 

خب چرا بچتو نمیبری خونه مامانت اونجا مواظبش باشه؟

میره مهد.من زود باید برم سرکار بچه خوابه 

من نفهمیدم چرا باید از بشقاب کثیف روی میز ناراحت بشه؟

کلالایی از شلختگی خیلی حرص میخوره

من مجبورم شب همه چیز رو مرتب کنم صبح میاد ناراحت نشه

فکر نمیکنی خیلی حساسی بابااون بیچاره حتما ازجای دیگه ناراحته حتما جاییش درد میکنه مشکلی داشته نمیخوا ...

نه همینجوری هست کلا از همه چیز ناراحت میشه 

وابچه رو زود بیدار کن بزار مهد اعصابت راحت تره

من ساعت 7 باید سرکار باشم و مهدش از 8 و 45 بچه رو میگیره