2777
2789
عنوان

تک ماده خواهش میکنم بهم کمک کنید

79 بازدید | 14 پست

من دوازدهمم میخوام یه درسامو تک ماده کنم الان باید برم مدرسه بگم که میخوام تک ماده کنم؟

چون اصلا مدرسه هیچی نگفته حدود یه هفته میشه کارنامه اومده

تجربتون رو بگید لطفا🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اونجا که اطلاع دارم اگه نمره رسونده باشی به تک ماده سیستم خودش تک ماده رو انجام میده نیاز به کاری نیست اما نرسونده باشی باید بری درخواست بدی امضا معاون و مدیر بگیری

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

تا اونجا که اطلاع دارم اگه نمره رسونده باشی به تک ماده سیستم خودش تک ماده رو انجام میده نیاز به کاری ...

نمرم جوریه که شرایط تک ماده رو داره خیلی جاها شنیدم میگن خود سیستم تک ماده میزنه ولی شک دارم که شاید باید برم مدرسه بگم که بزنن

اگه از 10 پاین تره ب مدرسه بگو برات تک ماده میزنه شایدم خودشون بزنن تو فکر نباش

انقد که مدرسمون پیگیره به معاونمون که مسئولش پیام دادم اصلا درست جواب نداد منم نمیخوام دیگه دوباره برم مدرسه با این معاون و مدیر روبرو بشم

میترسم برم بگن ما خودمون تک ماده زدیم و برای چی آوندی آخه اصلا معاون های ما کار راه انداز نیستن

من یکی از دوستام رفته بود 

اشکال نداره که 

اگه اون حرفو زدن

بگو خب من اطلاع نداشتم گفتم بیام بگم جهت محکم کاری

نمرم جوریه که شرایط تک ماده رو داره خیلی جاها شنیدم میگن خود سیستم تک ماده میزنه ولی شک دارم که شاید ...

احتمال زیاد سیستم بزنه حالا برو مدرسه هم بپرس ضرر نمیکنی

هرچی هم گفتن اهمیت نده اونا جات نبودن که قضاوتت کنن تو تلاش خودتو کردی 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»