2777
2789
عنوان

چرا تاپیک لک زبان ها حذف شد

199 بازدید | 21 پست

خداوکیلی چی گفت اسی که یسریا جبهه گرفتن 

همش گفت کیا لک زبانید بیاید خودتون معرفی کنیم اشناشیم

متاسفم واسه بعضی از کاربرا که به قوم لرولک توهین میکنن 

نه تنها این قوم بلکه همه قوم ها ماهمه هیچ فرقی باهم نمیکنیم فقط توقسمت های مختلف ایران با نام ها وقومیت های مختلف زندگی میکنیم

پس به جای توهین به همدیگه شعورمون وبالا ببریم 

همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه یکی به کوردا توهین کرد

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این رفتار خیلی بده این توهین کردن چیه دیگه 😑

کلا بعضیا کارشونه توهین کنن فرقیم نمیکنه به چه قومی کارشون تفرقه انداختنه

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

همیشه یه عده ماتحت زخمی از کوردا وجود داره نمیتونه جلو سوزشو بگیره

نمیدونم مشکلشون چیه، حالا ما تو واقعیت با لک و لر مشکلی ندارم کنار هم در صلحیم

نمیدونم مشکلشون چیه، حالا ما تو واقعیت با لک و لر مشکلی ندارم کنار هم در صلحیم

همش تقصیر این مجازی و یه عده مریضه قبلا همه باهم خوب بودن الان این به اون توهین میکنه اون به این

خوش باش که ظالم نبرد راه به منزل...

همش تقصیر این مجازی و یه عده مریضه قبلا همه باهم خوب بودن الان این به اون توهین میکنه اون به این

آره دقیقا

اینا همش هدف داره تا ذهنیت قومیتا رو از هم خراب کنن

همه چی داشت خوب پیش میرفت تا اینکه یکی به کوردا توهین کرد

اون کاربره کورد کرمانشاه بود اومد به لک و لرها گفت وحشی تاپیکهاش رو دیدم کورد بود

به لک و لرها توهین کرد 

متاسفانه اینجا هم مث اینستا شده مدام به قومیت ما توهین میکنن 

سکوت نباید کرد

اون کاربره کورد کرمانشاه بود اومد به لک و لرها گفت وحشی تاپیکهاش رو دیدم کورد بود به لک و لرها توهین ...

به خاطر یه دستمال قیصریه رو آتیش نمیزنن

من خودم از طرف پدری کرمانشاهی هستم صمیمی ترین دوستم لکه

اینا تفرقه اندازن