2777
2789
واقعا ینی اینقدر خوبه شما چه مارکی دارین؟

بخار شو عاااالیه 

مارک بخار شوی من دلونگیه

الان بخار شوهای جدید تر اومده که ابزارهاش بیشتره سعی کن بهترین رو انتخاب کنی 

بهترین الزاما گرونتر نیست ها به ابزار ها دقت کن و مارک معتبر هم بگیر

من تقریبا همه کاری میکنم با بخار شو

...
من بیشتر برا فرشم میخوام از بس که این مهمونام چاییی میریزن رو فرشام 

چایی که خوبه من پسرم رو فرشم شیرکاکائو ریخته بود فرشم خشکِ خشک شد و قهوه ای با بخار شو کشیدم چنان بوی شیر کاکائویی ازش دراومد😃😃😃😃

حسابی تمیز شد 

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از همین خانومای سایت نظر خواستم گفتن اگه لکه چربی یا خودکار باشه باید لکه بر بگیربن ولی اگه خاکی ...

مبلای زن داییبم ابی خیلی روشننن  همیشه بادامستوس لک خودکارواین چیزاروپاک میکنه میگه رنگشو نمیبره

بخار شو عاااالیه  مارک بخار شوی من دلونگیه الان بخار شوهای جدید تر اومده که ابزارهاش بیشتره س ...

الان نی نی یار به من و شما تذکر میده

حتما فکر میکنه اومدیم برا تبلیغِ مارکِ دلونگی😂😂😂😂😂

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
مبلای زن داییبم ابی خیلی روشننن  همیشه بادامستوس لک خودکارواین چیزاروپاک میکنه میگه رنگشو نمیبر ...

اونجوری پدرِصاحابِ شونه و دستهامون در میاد تا بکشیم رو مبل ولی با بخارشو یه دوربکشی اروم تمیزه

اینقدر نگو دلم اب شد بخدا  شوهرم میخاست برا عید بوفه برنزی بگیره باید بگم بجاش از اینا بگیره و ...

من خودمم دلم اب شد ولی متاسفانه چون قیمت نداشتم دلارهم رفته بالا ترسیدم بگم شوهرم از عراق بخره بخاطر قیمتش گفتم نکنه گرون بدن

منم جهزیم دارم سه ساله گذاشتم انباری اصلانم استفاده نکردم از بخارش میترسم یه جعبه همه کاره هم داره

ترسی نداره گلم فقط با پارچ مخصوصش داخلش اب بریز و خوب درشو ببند بعد بذار یه ربع تا 20دقیقه بمونه که خوب داغ بشه

فقط حواست باشه وقتی ابش تموم شد یهو محفظشو باز نکنیا خاموشش کن بذار یه کم درحدوده10دقیقه سرد بشه سرتو بگیر عقب یه بار نپاشه بعد بازش کن

چایی که خوبه من پسرم رو فرشم شیرکاکائو ریخته بود فرشم خشکِ خشک شد و قهوه ای با بخار شو کشیدم چنان بو ...

وای چه خوب  باید بگیرم منم اخه بعضی ها میگن خوب نیست فقط اب ازشون چکه میکنه واینکه کاراییی خوبی نداره منم زیاد از لوازم اشپزخونه به خصوص مارک اینا سر در نمیارم میگم کس یکه خریده استفاده کرده بپرسم بهتره

وای چه خوب  باید بگیرم منم اخه بعضی ها میگن خوب نیست فقط اب ازشون چکه میکنه واینکه کاراییی خوبی ...

اونیکه میگه اب چکه میکنه ازش نذاشته قشنگ داغ بشه شما بذار داغ بشه امتحان کن باید فقط بخار بیاد بیرون اگه اب داد بدون قشنگ داغ نشده

اونیکه میگه اب چکه میکنه ازش نذاشته قشنگ داغ بشه شما بذار داغ بشه امتحان کن باید فقط بخار بیاد بیرون ...

انشالله بخرم طرز استفادشو یاد میگرم حالا

حالا مثلا خریدم.........

چقدر باید بمونه که داغ شه؟؟؟؟

با داشتن بخار شو دوباره عاشقی را تجربه کنید😂😂😂😂😂 یعنی من از وقتی بخار شو خریدم زندگیم یه رنگ د ...

جدی ؟

مثلا چیکارا میکنی؟

منم دارم ولی فقط باهاش پارکت تمیز میکنم

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد         من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک