2777
2789
عنوان

من باردارم چجوری به خانواده بگم

1114 بازدید | 67 پست

سلام. بارداری سوممه. خداخواست و دومی یه سال و ۴ماهه‌س.

ولی خدسحالم ناراحت نیستم.

اما از واکنش اطرافیان میترسم.

الان ۴ ماهه ام فقط خودم و شوهرم میدونیم، 

شوهرم میگ بعد جنسیت بگیم

اما از ری اکشن اطرافیان میترسم

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگو راحت 😄😅🤣

من زایمان کردم عکس گذاشتم اینستاگرام همه شوکه شدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

تا شکمت درنیومده نگو

دراومد خودشون میفهمن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اگه از دیگران برای بچه داری کمک.نمیگیری دیگه ری اکشنی نخواهند داشت

سلام خانم خوبی؟ 

نی نی به دنیا اومد به سلامتی؟

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به کسی مربوط نیست

اون‌ها قرار نیست خرجشون رو بدن

پدر و مادرشون هم نیستن

ویران‌گر اعظم هستم!/درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

مامانم وقتی ابجیم سه ماهه بودم منو باردار شده خجالت نداره مگه اونا خرجشو میدن

دختری که یه روز سنگه و یه روز شیشه😓ولی ترجیح میده بیشتر سنگ باشه چون شیشه بودن روحشو خراب میکنه ولی سنگ بودن اونو خنثی و خالی میکنه😕 ️دختری که عاشق خداست❤‍دختری که دو سال شکست ولی باز تونست بلند بشه😒تویی که امضام رو میخونی یه نصیحت بهت میکنم"تلاشی برای بستن دهن مردم نکن"🤐همین که خدا بدونه کی هستی و چی هستی کافیه😍

کیک بخرید ببرید مثلا خونه مادرتون

واکنش شما خیلی مهمه. اصلا احساس منفی ندید و خیلی خوشحال باید و اعلام کنید خوشحالی تونو بهشون. دیگه نمیتونن چیزی بگن

از من بدتر نیستید که فاصله سنی دو تا بچه هام یکسال و سه ماهه