2777
2789
عنوان

هر کس خوبی کرده بدی دیده بیاد

83 بازدید | 16 پست

به هر کسی از نزدیکانم خوبی کردم جوابم را با بدی داد انگار که هیچ کس چشم نداره من را ببینه خیلی ناراحتم بغض کردم دارم میترکم.از خواهر وبرادر گرفته تا حتی بچه های کوچیک شون تا فک وفامیل وشهر وبچه هاشون که انگار وقتی من را میبینند عزرائیل جلو چشم شون دراومده بیاین درد دل شما هم تعریف کنید😭😥😭😥

منم واقعن دستم نمک نداره هر چقدر خوبی میکنم همش بدی میبینم هیچ کس برام تا حالا دلسوزی نکرده ولی مقصر خودمم وقتی برا همه دلسوزی میکنم دایه مهربان تر از مادر میشم حقمه والا دیگ یاد گرفتم به هیچ کس خوبی نکنم بدی هم نکنم کلن خودمو کشیدم کنار از همه فقط در حد سلام و علیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط بخودت وسلامتیت اهمیت بده هرکی قدر خوبیات و نمیدونه از بیشعوریشونه شماهم ب کسی خوبی نکن چرا باید خودتو عذاب بدی وغصه بخوری به کتفتم نباشه دربرابرشون سرخم نکن نسبت بهشون بی تفاوت باش نچسب بهشون ازشون فاصله بگیر وقتی زهرالودن بهت اسیب میزنن با طرز رفتارشون

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁

من یه بار ، یه کلیپ دیدم میگفت  این جور آدما ، انرژی محبتیشون پایینه ، به خاطر همین کسی دوستشون نداره ، توجهی نمیکنه

تو اون کلیپ میگفت ذکر الله الرحیم رو به تعداد بالا ، مثلا ۳_ ۴ هزار تا ، حتی بیشتر با صدایی که گوششون بشنوه چی‌ میگین 

این باعث میشه محبتشون به محبت خدا گره بخوره و دیگران دوستشون داشته باشن و محبوب شن

فقط اینکه وقتی نتیجه دیدیم ، این ذکر رو رها نکنید ، چون به حالت قبل برمیگرده

نمونه کارمو تو تاپیکام میتونید ببینید من تجربه که گرفتم و بهشم پایبند هستم اینه که با هرکس مثل خودش رفتار کن درست مثل ایینه که بازتاب تصویر خودتو نشونت میده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

فقط بخودت وسلامتیت اهمیت بده هرکی قدر خوبیات و نمیدونه از بیشعوریشونه شماهم ب کسی خوبی نکن چرا باید ...

من سه ساله از خانواده شوهرم به خاطر همین کارهاشون دور شدم الان فکر کردم این دوری من را براشون بی اهمیت کرده ولی وقتی باهاشون برخورد میکنم میبینم از قبل بدتر شدند خیلی بهم نیش زبون میزنند

نمونه کارمو تو تاپیکام میتونید ببینید من تجربه که گرفتم و بهشم پایبند هستم اینه که با هرکس مثل خودش ...

سخته یه مدت اینجوری بودم انگار خودما یادم میره مثل تینکه خودم را گم کن آخه هر لحظه باید شبیه یه نفر باشی

سخته یه مدت اینجوری بودم انگار خودما یادم میره مثل تینکه خودم را گم کن آخه هر لحظه باید شبیه یه نفر ...

والا من داره میشه یکسال که اینطورم به مشکل هم نخوردم اتفاقا راضیم🚶🏻

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من سه ساله از خانواده شوهرم به خاطر همین کارهاشون دور شدم الان فکر کردم این دوری من را براشون بی اهم ...

شوهرت باهات رفتارش چطوره ؟خوبه؟

برای خودت وسلامتی روحیت ارزش قائل باش وقتی میبینی خوبیات و نادیده میگیرن قدردان نیستن دیگه خوبی نکن ب همچی ادمای بیلیاقتی سمتشون نرو ب هیچ وجه . گله هم نکن فقط بکش کنار بافاصله اگه اومدن گله کنن بگو این واکنش من دلیلش ازخودتون نشات گرفته و رفتارهای خودتون باعثش شده پس چیزی ک عوض داره گله نداره

وهَ افتخار ایوشم کوردم سَرم بَرزهَ😌🙋‍♀گیان هرچه دوشمنهَ تیهَ ریمن وهَ لرزهَ 🦁

میتونی توضیح بدی چی شده

ب کسی که همه جوره پشتم بود دروغ گفتم اونم فهمید و الانم براش ارزشی ندارم.. من دروغ گفتم که نره خدا میدونه از عذاب وجدان هر روز آرزوی مرگ می کردم.. الانم یه بلاهایی سرم اومده کارمای همون دروغه

😁😁😁😁