2777
2789

خونه پدر من تو شهر کوچیکی هست تمام شهر پدر و پدر بزرگ منو میشناسن ..یعنی هیچکس چپ ب ما نگاه نمیکرد...ی همسایه داشتیم دخترش با من همسن بود و داداشش بزرگتر ..ما باهم بازی میکردیم...

همین چن سال پیش  همون اقا پسر ک همبازی ما بود اهل هییت و مراسم و حرم و....بود چن بار کربلا رفته بود اربعین  ب جرم تجاوز ب چندین نفر ک یکی دختر داداستان بود گرفتن و بعد ی هفته اعدام شد....

ما هم ب اون اعتماد داشتیم همبازی بچگی بود ..اهل نماز و قران و خدا پیغمبر بود ......

بهتره تو این دوره زمونه ب کسی اعتماد نکنین حتی برادر و خاهر خودتون 

@چه-غریب-مانده -ای-من

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
یه پرونده جنایی هم بود چون خانواده‌ قربانی معتاد بودن محل نداشتن پسره قاتل سریالی شد اولش هم به گاوش ...

من نتونستم اسمشو پیدا کنم که...همون لطفا اسمشو بزار تا بیاد

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@زرقشنگ،شوخشنگ‍

اون ک تایپک زده بود اسمش چ غریب مانده ای بود

@زرقشنگ،شوخشنگ‍ اسی کارتون داره

مطمئنی با من کار داره؟🥴 من بچمو پیش مادرشوهرم گذاشته بودم 

البته من چیزای ک اسی گفته رو می‌دونم و بخاطر همین اصلا نمیزارم تنها بره خونه عموهاش و نمیزارم با پسر عموهاش تنها بازی کنه و...

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

مطمئنی با من کار داره؟🥴 من بچمو پیش مادرشوهرم گذاشته بودم البته من چیزای ک اسی گفته رو می‌دونم و بخ ...

نه عزیز یکی دیگه بود

مطمئنی با من کار داره؟🥴 من بچمو پیش مادرشوهرم گذاشته بودم البته من چیزای ک اسی گفته رو می‌دونم و بخ ...

ن عزیزم شما نبودی ببخش ،اخه تو تاپیکت بودم ،بعد اومدم تاپیک اسی فکر کردم شمارو میگ🌹🌹

میشه برای شادی روح مامانم ی صلوات بفرستید؟😢
ن عزیزم شما نبودی ببخش ،اخه تو تاپیکت بودم ،بعد اومدم تاپیک اسی فکر کردم شمارو میگ🌹🌹

فدای سرت گلی🌹🌹❤️❤️❤️

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

عزیزم من شوهرم خیلی اخلاقش بده. مثلا همون روز که بچم تنها اومذه گفتم وایسا الان میاد گاز داد رفت. خیلی لجبازه میگه چیزی  نمیشه من حرف بزنم دعوام میکنه

من خودم هر جا میریم تو بازار بچم بغلمه از بس میترسم که خدا نکرده گم نشه الان کمر واسم نمونده

اگ ب شوهرم باشه کلن ولش میکنه میگه چیزیش نمیشه

صدای رفتار آدما انقدر بلنده که دیگه نیازی نیست به حرفاشون گوش کنی... 
عزیزم من شوهرم خیلی اخلاقش بده. مثلا همون روز که بچم تنها اومذه گفتم وایسا الان میاد گاز داد رفت. خی ...

ایشالا خدا حفظش کنه...