2777
2789

دوستم رتبه ی سه رقمی سال۹۸ کسب کرده و گفتم حالا که منم ۴٠۵ کنکور دارم بذار بپرسم چه شکلی درس خونده؟اهل تایمر گرفتن و حساب کردن این که روزی چند ساعت می خونه بوده؟گفت نه فقط تعداد تست واسش مهم بوده.مثلا اون زمان که عمومی هم توی کنکور داشتن،صرفا دو سال هر شب ۴٠ تست فارسی می زده!!!

گفتم یا خداا پس تخصصی ها چی؟!! گفت دوازدهم مدرسه نرفته و اکثر اوقات خونه بوده و روزی ۲٠٠ تست می زده!!۱٠٠ تست ریاضیات،۶٠ تست فیزیک،۴٠ تست شیمی!!!!

اون وقت من تو روز تعطیل که تازه برم کتابخونه هم ۸٠ تست می زنم....اونم ماهی یه بار رخ بده:)))))))

خدایی الان با این امتحانات نهایی و تشریحی خوندن ها این سبک خوندن جواب میده؟وای عجب سرعتی هم داشته💀

اون زمان قبولی تو ریاضی سخت بوده الان قبول تو ریاضی خیلی راحته یک تکون کوچکی بدین قبول میشین

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

دوست دوسال پیش کنکور داشت و رشتش هم ریاضی بود، با درصدای منفی و نمرات ۱۶؛۱۷معماری دانشگاه کرج آورد،نگران نباش تازه از سال کنکورش جدا یکم خوند،حالا تو اگه یکم بهتر بخونی یه سالم وقت داری میتونی بهتر ازاینا بیاری حتی شریف،موفق باشی عزیزم

مرا‌برگردان‌به‌حالتی‌که‌قبل‌ازتو‌بودم‌و‌سپس‌ترکم‌کن...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دوسال پیش کنکور داشت و رشتش هم ریاضی بود، با درصدای منفی و نمرات ۱۶؛۱۷معماری دانشگاه کرج آورد،ن ...

کسی که رشتش چیز دیگه ای بوده و هیچی از رشته ریاضی نخونده هم یک سال کافیه تا تهران بیاره؟

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.

بهتره از کسی که امسال یا پارسال کنکور داشته بپرسی

از ۹۸ تا ۱۴۰۵ کلی فرقه اون موقع داوطلبای ریاضی زیاد بودن الان ریاضی رقابت انچنانی نداره کمترین داوطلبا رو داره

بعد اینکه اون موقع تشریحی خوندن اصن مهم نبوده ولی الان تشریحی از تستی هم مهمتر شده

اگرم دنبال رتبه خوبی مدرسه نرو

بهتره از کسی که امسال یا پارسال کنکور داشته بپرسیاز ۹۸ تا ۱۴۰۵ کلی فرقه اون موقع داوطلبای ریاضی زیاد ...

راستشو بخواید یازدهم نمره هام افت کرد و چون نمونه دولتیم با این نمره های قشنگ نمی تونن بهم اجازه بدن....بنظرتون واسه این که صرفا با نمره های خوب دوازدهم خودم رو اثبات کنم تا کی برم کافیه؟از هفته ی دیگه دوازدهم رو استارت می زنن تا بهمن

کسی که رشتش چیز دیگه ای بوده و هیچی از رشته ریاضی نخونده هم یک سال کافیه تا تهران بیاره؟

مثلا تجربی باشه راحت تره اما اگه انسانی یا فنی بوده واقعا سخته چون باید هم یازدهم ترمیم کنی نمرات خوبی بیاری هم دوازدهم،اگه توانشو داری خیلی تلاش کنی میشه چراکه نه،نیازداری به مشاور دلسووووز نه مشاوری که فقط پول براش مهم باشه

راستشو بخواید یازدهم نمره هام افت کرد و چون نمونه دولتیم با این نمره های قشنگ نمی تونن بهم اجازه بدن ...

وای بروو حتما زودترم تموم‌میکنی

مثلا تجربی باشه راحت تره اما اگه انسانی یا فنی بوده واقعا سخته چون باید هم یازدهم ترمیم کنی نمرات خو ...

من خودمم مجبورم یازدهم رو ترمیم کنم چون همش خواب بودم و چندین ویتامین بدنم شدید پایین بود....:))

راستشو بخواید یازدهم نمره هام افت کرد و چون نمونه دولتیم با این نمره های قشنگ نمی تونن بهم اجازه بدن ...

اگه واقعا میخونی غیرحضوری کن اگرم میدونی تنبل میشی نه

مدرسه ما که امسال تا اخر کشیدمون مدرسه با اینکه نمره هامم خوب بود نمیذاشتن نریم بزور نمیرفتم البته من دولتی بودم 

مثلا تجربی باشه راحت تره اما اگه انسانی یا فنی بوده واقعا سخته چون باید هم یازدهم ترمیم کنی نمرات خو ...

اره اینم هست

میشه یه چندتا نکته طلایی از رشته ریاضی بهم بگی؟

تقریبا هیچی درموردش نمیدونم

فقط میدونم ریاضی و خلاقیت و کار عملی ( تو دانشگاه ) دوست دارم

نظرمو مینویسم و میرم.معمولا ریپلای نمیخونم.