2777
2789
عنوان

پیشنهادی دارید

388 بازدید | 33 پست

من یه نفرو دوس داشتم ولی چون یک طرفه بود و اون اصلا نمیدونست ک من حسی بهش دارم من ازدواج کردم 

ولی هنوزم وقتی میبینمش یا ب یادش میفتم خیلی خسرت میخورم و غم خیلیییی زیادی میاد تو دلم با اینکه دو سال از ازدواجم میگذرع هنوز فراموشش نکردم و این باعث شده به همسرم زیاد گیر بدم و نسبت بهش سرد بشم و همیشه مقایسش کنم ((و چون خوش فیس تر بود باعث میشع همش با همسرم مقایسش کنم))

چیکار کنم ک فراموشش کنم❤️‍🩹

ببین من به این نتیجه رسیدم آدما از دور قشنگ هستند و بعد از مدتی که به شناخت می‌رسی میفهمی که اون ایده آل ذهنی که ساخته بودی نیست . پس شما هم بیا به جنبه های مثبت همسرت نگاه کن و فقط صرف قیاس ظاهری آرامش از خودت نگیر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من به این نتیجه رسیدم آدما از دور قشنگ هستند و بعد از مدتی که به شناخت می‌رسی میفهمی که اون اید ...

آخه مدام ب این فکر میکنم اگر با اون بودم زندگی بهتر بود 

آخه مدام ب این فکر میکنم اگر با اون بودم زندگی بهتر بود

چند سالته اینطور فکر می‌کنی این ناپختگی از کجا میاد 

جدا من نمی‌خوام از زندگی ام بد بگم اما همسر من خیلی از دور جذاب و خوشتیپ و فرد محترم و شیک و با فهم 

باورت میشه ما هم چالش داریم و زندگی گاهی رو سختش بهم نشون میده 

قربونت بشم ایده آل ساختنی نه پیدا کردنی باید زندگی تو خودت به دست بگیری 

خب ازدواج نمی‌کردی بایکی دیگه.اکه شوهرت خوبه قدرشو بدون و سعی کن فراموش کنی اونو وگرنه شوهرتوهم از دست میدی

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

چند سالته اینطور فکر می‌کنی این ناپختگی از کجا میاد جدا من نمی‌خوام از زندگی ام بد بگم اما همسر من خ ...

ب این فکر می‌کنم اگر اون ی روزی ازدواج کنه خیلی باهاش خوش میگذرونه و خیلی جذابه

اگه واقعا بهش شوهرت حسی نداری و مثلا برای فراموشی اون که دوستش داشت یا لجبازی با اون با شوهرت ازدواج کردی به نظرت به شوهرت بگو و توافقی ازش جدا شو حتی اگه هیچ وقتم به اونی که دوستش داشتی نرسی چون این خیانت به خودت و شوهرته

کاربر آقا
همسرم این داستانو میدونه و کنار اومدع

به تو میگه کنار اومده هیچ مردی با همچین چیزی نمیتونه کنار بیاد مگر اینکه تو طرفو کامل فراموش کنی و به شوهرت برسی

هر هوس را به غلط عشق حسابش کردیم💔                              تاوان یا تقاص هرچه میخواهی نامش را بگذار؛من اما فقط میدانم؛خدا از اشکهای هیچکس نمیگذرد.

اگه واقعا بهش شوهرت حسی نداری و مثلا برای فراموشی اون که دوستش داشت یا لجبازی با اون با شوهرت ازدواج ...

همسرم میدونه ولی باهمه چیم ساخته و میگه هر کاری تو بگی انجام میدیم ولی من نمیدونم چیکار کنم نمیخوام جدا بشم میترسم

ب این فکر می‌کنم اگر اون ی روزی ازدواج کنه خیلی باهاش خوش میگذرونه و خیلی جذابه

عزیز من خواهر کوچیک من 

دختر من 

چقدر ساده ایی تو 

اتفاقا اولش قشنگه چهره خوب بعد چهره کم رنگ تر میشه 

من شوهرم چهره اش براش میشه شان و شخصیت 

چهره همسر من میشه درک متقابل 

چهره همسر من میشه انسان درست بودن 

خیلی باید بزرگ فکر کنی 

لطفاً بجای وقت گذراندن الکی برای زندگی ات در مسیر درست تلاش کن 

پادکست گوش بده کتاب بخون و برای موفقیت های فردی ات تلاش کن