2777
2789

خانمها میشه بیاین از تجربه تون بگین که بعد بچه دار شدن مهمون اومدن مهمون رفتن مسافرت کارهای خونه یا شاغل بودن چطور پیش میره؟من از خیلی ها پرسیدم میگن بعد ۲؛۳سال که سختی داره روتین زندگیت میشه بچه ؛اصلا اذیت نمیشی دیگه؛فعلا باردارم همش حس میکنم با بچه نمیتونم یعنی واقعیتش دوست ندارم بعد بچه جایی برم یا کسی خونم بیاد نمی‌دونم.....

وای از فکرشم ترسیدم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاغل بودن از بچه داری تو خونه بسیار راحت تره

خصوصا بچه نوپا  خیلی سخته 

برد با اونهاست که سرکار میرن بچه رو تا عصر یکی نگه میداره!

مهمون رفتن خوب یه مقدار سخت تر میشه مثلا سه سال 

مهمون آمدن دیگه نه چه ربطی داره

مسلم سفر دونفره راحت تر تا سفر با بچه 

والا من تو باردادی سرخوش بودن و فکر میکردم راحته و کتاب بخونی و اناده باشی سخت نیست

بعد بچه دهنمون سرویس شد

واقعا سخته هرکی‌میگه نه یا براش مهم نیست یا بچه اس مثل عروسک ۲۴ساعت خوابه و ارومه

میگم خیلی سخته ولی میگذره و بعد چندماه دستت میاد چکار کنی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
سلام عزیزم به نظرم خیلیا هستن تو بچه داری همه چی رو اسون میگیرن

سلام عزیزدل؛مثلا چطوری آسون میگیرن؟خیلی دلم میخواد بیخیال باشم ولی متاسفانه یه کمال طلب وسواسی ام😐

شاغل بودن از بچه داری تو خونه بسیار راحت ترهخصوصا بچه نوپا خیلی سخته برد با اونهاست که سرکار میرن ب ...

احتمالا شاغل نیستی این حرفو میزنی یا صابکاری   کار واسه کس دیگه از ده تا بچه بزرگ کردن سختتره غیر از کار فشارای روحی از طرف صابکار و همکارا پیرت میکنخ

😄مجردی عزیزم؟متاسفانه باید این روزها رو بگذرونیم☹️

نه گلم اقدامم

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

من شاغلم بچه ندارم دائم خسته و بی انرژیم همین الانک دارم واست مینویسم سرکارم و خیلی خیلی خولبم میا ...

عزیییزم؛خسته نباشی؛کار خوبه😍

منم شیفتی هستش کارم به خاطر اینکه همیشه کسل و خستم شیفت هامو کم برداشتم که بتونم برم....

میگم ایشالا نی نی مصیبت بشه ولی خب با این اوضاع بی حوصلگی و انرژی خیلی سخته منم اینجوری ام چون