2777
2789
عنوان

جدیدا دوست پسرا چقدر خیانت میکندد

700 بازدید | 53 پست

۳ تا دوست دارم که مجردن تو این ۳ ماه 

طرف با دوست های من رابطه کامل داشته همه جا رفتن همدیگه رو دوست داشتن 

الان ۲ تا از اون دو تا یک دفعه ای کات کردن یکی ۲ ماه پیش یکی ۱ ماه پیش الان خبر ازدواجشون رسیده تازه تو رابطه با دوست هام هم که بودن نگو با خواستگاری اونا رفته بودن 

رفیقام افسردگی گرفتن 

میگفتن دوست دختر که زن نمیشه به دوستام گفتن شما از لحاظ مالی هم سطح ما نیستین 

رفتن ۲ تا دختره پولدار رو گرفتن 

دوستام دارن دقمیکنن 

اینقدر دلم براشون میسوزه

دوستات هم دیدن وضعشون خوبه گفتن با رابطه کامل میتونن مخشونو بزنن

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

دوستات هم دیدن وضعشون خوبه گفتن با رابطه کامل میتونن مخشونو بزنن

تازه به دوستم گفته که ما پولدارا ۱۰۰ تا دوست دختر میگیریم و وضع مالیش هم مهم نیست 

ولی اخر سر با دختری که مالی هم سطح ماهه و پدر زن داره مالی بهم بخوره ازدواج میکنیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرا کم پیش میاد با کسی که قبل از عقد به دستشون آوردن ازدواج کنن

کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

پسرااا خیلییی پرنسس🩷🎀 شدن پدصگا😡😡💩🤡☠️اَه اعصابم خورده با این لِطاقت دخترونه چندششون🤢😒نازم بل ...

خواهر چه ربطی داره 

ناز هم میکشیدن تازه 

تازه این دو تا هر چی بودن جز پرنسس لات بودن تو چشمشون نگاه میکردی دعوا میگرفتن