2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم

84 بازدید | 6 پست

من امسال میرم دهم نمی‌دونم برم هنرستان یا دبیرستان خیلی سردرگمم آینده شغلی و بازار کار برام خیلی مهمه از ریسک کردن هم بدم میاد

معدل هفتم ۲۰ ،  هشتم ۱۹.۸۶ ، نهم ۲۰

نقاشی رو خیلی دوست دارم و استعداد و توانایی هم در نقاشی دارم اما نمی‌دونم نقاشی به عنوان تفریح یا شغل دومم باشه بهتره یا نه

اول از همه بگم من خیلی آدم استرسی هستم و هوشم معمولیه و خیلی درس میخونم

مشاور هم رفتم گفت از رشته های دبیرستان ریاضی برات مناسب تره  

از نظر درسی هم ریاضی رو خیلی دوست دارم بعدش عربی و فارسی ، 

مطالعات رو انگار با عذاب میخونم و دوست ندارم 😄و به خاطر همین انسانی نمی‌خوام برم ، 

رشته تجربی هم علوم رو پنجاه پنجاه دوست دارم و با خوندن زیاد نمره خوب میارم تو این درس 

اول میخواستم برم طراحی دوخت بنظرم رشته جذابیه ولی تا به حال خیاطی نکردم نمی‌دونم حوصلم می‌کشه یا نه میگن تو مدرسه خوب یاد نمی‌دن اگر هم بری باز باید بری بیرون دوره ببینی برو یه رشته بهتر ، به خاطر نقاشی خواستم برم گرافیک ولی میترسم نتونم کار پیدا کنم

خانوادمم اول به نظر خودم اهمیت میدن ولی میگن کامپیوتر یا حسابداری برو

نظر شما چیه میشه تجربه و راهنمایی هاتون رو بگید 🌺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمراتت خیلی خوبن بنظر من اگه خودت علاقه داری برو ریاضی و به عنوان یاد گرفتن مهارت میتونی بری کلاس دو ...

ممنونم🙏 تحقیق کرده بودم گفته بودن ریاضی چون رشته هاش اشباع شده کار پیدا نمیشه بخاطر همین منو دو دل کرده بود که سختی بکشم درس بخونم آخرم هیچی به هیچی 

بیین اینا تجربیات منه نمیدونم به دردت میخوره یا نه

اول اینکه برای انتخاب رشته به شغل هایی که اون رشته رو در بر میگیره توجه کن نه درسایی که باید تو مدرسه بخونی 

بعد اینکه معدلت عالیه ولی این به این معنی نیست درسای تخصصی دبیرستانم همش 20 بگیری( الان میگم که امادگیشو داشته باشی مثل من شوک نشی) 

درمورد اشتباع بودن هم ببین بنظرم اتفاقا ریاضی جز رشته های اشباع نیست. تجربی اخیرا بیشتر اشباع شده. 

رشته گرافیک خیلی رشته خوبیه بنظرم آینده هم داره ولی اول اینکه خیلی رشته پر هزینه ایه و اینکه شما گفتی خیلی درس میخونی و به درسا هم علاقه داری. بنظرم نقاشی رو جدا کلاس برو حرفه ای شو ولی تجربی یا ریاضی رو بر اساس علاقت به شغل ها به عنوان رشته اصلی انتخاب کن

چون میدونی اگه اینجا موفق نشدی هم شغل دومتو داری و حس میکنم برای هنر مهارت حرف اولو میزنه نه مدرک

مغزی فرسوده و متلاشی از افکار پوچ
بیین اینا تجربیات منه نمیدونم به دردت میخوره یا نهاول اینکه برای انتخاب رشته به شغل هایی که اون رشته ...

بله خیلی ممنونم ازتون وقتتون رو گذاشتید جواب دادید 💖🙏