2777
2789
عنوان

دعای حفظ ابرو

47 بازدید | 4 پست

سلام دوستام ابروی یه بنده خدایی در خطره این دوست ما تازه نامزد کرده ولی میگ حدود ۱۱ سال پیش بخاطر درس که پدرش سختگیری میکرده از ترس باباش که دعواش نکنه نمرشو افتااده میره اقدام‌میکنه به خودکشی فقط برای اینکه دعواش نکنن الان ۱۱ سال از اون موضوع گذشته و نامزد کرده و میگ میترسم برن به خانواده شوهرم‌بگن و ابروم‌بره  چیکار کنه که ابروش حفظ بشه و به خوبی بگذره چون خیلی هم پسره را دوس داره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی چی اینی که گفتید عزیزم

اورتینک یعنی فکر بیش از اندازه درباره موضوع یا موضوعاتی که چندان اهمیتی ندارن یا اصلا درباره هرچیزی کسانی که اورتینک دارن جنبه هایی از یک موضوع رو میبینن و تحلیل میکنن و بزرگش میکنن که شاید اصلا به ذهن کسی نیاد یه نوع وسواس فکریه میتونید دربارش سرچ کنید 

در کل این خیلی دور از ذهنه که همچنین اتفاقی بیفته اصلا کاری که انجام دادن مربوط به دوران بچگیه و حتی اگه لو بره جای خرده گیری نداره چون با تفکرات و فشار های تحمیل شده در دوران بچگی اتفاق افتاده و هیچکس نمیره اینو به خانواده پسر بگه اگرم بگه این چیزی نیس که یک فرد عاقل و نرمال و فهمیده بخواد قید دختر رو بزنه به علاوه همه تو زندگیشون یه نقطه تاریک دارن مثلا این مورد بدتر از این نیس که یه نفر در گذشتش درگیر اعتیاد یا رابطه خارج از چهارچوب بوده باشه که تازه همونم اگه کسی گذشته باشه ازش و زندگیشو تغییر داده باشه دیگه جای بحث نداره پس نگرانیش کاملا الکی و بیخوده