2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی دیشب غذا نذری زیاد دارم دیگه امروز رسیدگی به خونه گذاشتم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

مآل ما از ۱۱دیروز نذری دادن اونو گرم میکنم

من الویه از دیشب دارم پسرم نمیخوره دخترم هم تغذیه مدرسه الویه برد ناهار بهش الویه نمیدم کلاس اول میخواد بره هفته ای یروز مدرسه براشون کلاس گذاشته 

من الویه از دیشب دارم پسرم نمیخوره دخترم هم تغذیه مدرسه الویه برد ناهار بهش الویه نمیدم کلاس اول میخ ...

چرا کلاس گذاشته برای فراموش نکردن؟ خیلی خوبه بنظرم ارتباط بچه با مدرسه قطع نشه غیر انتفاعیه؟

چرا کلاس گذاشته برای فراموش نکردن؟ خیلی خوبه بنظرم ارتباط بچه با مدرسه قطع نشه غیر انتفاعیه؟

تازه کلاس اول باید بره مدرسه وابسته به دانشگاه آزاد ثبت نامش کردم برای آشنایی با محیط مدرسه و نقاشی با حروف و یه کلاس ریتم و گیم براشون گذاشته یه روزش پر میشه