2777
2789
عنوان

چرا تو روضه اینو میگن🅾

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 22 پست

خوب سادات از ما به اهل بیت نزدیکتر هستن و فامیل اهل بیت 

مثلا حضرت زهرا مادرشون هست 

حضرت عباس عموشون 

میگن بهتون مستقیم میگیم مادرتون رو کتک زدن شما خوب اذیت میشین ببخشید نباید این حرفا رو بزنیم ولی میزنیم، 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منظورش اینه وقتتون رو گرفتیم ببخشید

پناه بر خدا عجیب تفسیر زیبایی

دو معنی داره

اول این که خانم حضرت فاطمه مادربزرگ امام حسین و اهل بیته زمانی که دارن عاشورا رو روایت میکنن میگن سادات ما رو ببخشه یعنی ببخشید که دوباره داریم تکرار میکنیم و دلت خون میشه و یادآوری میشه برات

و یک معنی دیگه گذشتن از گناهانه

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

بخاطر اینکه ما سادات از فرزندان امام حسین هستیم.مثلا پدر و مادر من سی و ششمین فرزند امام علی هستند و سی و پنجمین نسل از فرزندان امام حسین 

وقتی راجب نحوه ی شهادت پدران و مادران ما میگن دلمون بیشتر از افرادی که سادات نیستن خون میشه.  البته اونهایی کا سادات نیستن ممکنه خیلیاشون محبتشون به اجداد ما بیشتر از خود سادات باشه.

چون خون امام ها توی رگهای ماست و مصیبت اونها و شرح وقایع اون مصیبت ها خونمون رو اصطلاحا به جوش میاره و دوست داریم بمیریم ولی نشویم اینکه چطور مظلومانه شهید شدند 

منی که زن هستم ناراحت و غمگین میشم و مصیبت تازه میشه برام انگار همین دیروز عاشورا بوده و تازه میشه غم مصیبت 

چ برسه به مردهای سید

شوهر من..محمدرضای من..محمدم..رضای من..کجا بروم وقتی سرزمین پهناور میان بازوانت را به اسمم زدی..کجا بنشینم وقتی سرم را به شانه هایت میفشاری....تا در حصار گیرند دستان تنومندت تن نحیف مرا..گوش به که بسپارم وقتی قلبت چنان مشت میکوبد بر سینه ات.. و فریاد می‌زند: عاشقتم♥💍🙊🙈.  که را ببینم وقتی هرجا را می‌نگرم،تورا میبینم... کدام عسل کامم را شیرین کند وقتی شهد عشق تو را مینوشم...کدام هیبت قلبم را بلرزاند وقتی رگ گردنت سایه انداخته بر زنانگی هایم...چه شیرین است وقتی کلید می‌اندازی..و شروع میشود تپش این قلب بیقرارم..رسوایم میکند وقتی شتابان به سوی آغوش بازت پرواز میکنم..و جایی میان قلب بیقرارت، عطر تن من با عطر عرق تن تو یکی میشود... و فرشتگان خداوند لبخند میزنند..عاشقتم..شوهرم...🙊🙈💋💍♥🌹🐣.
خب مگه چیز بدی میگن؟که ببخشید میگه

مثلاً دارن از شهادت امام حسین میگن ... 

میگن ببخشید... چون مثلاً اجدادشونن و باعث ناراحتی بیشتر نسبت به بقیه میشه

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....