2777
2789
عنوان

واکسن هجده ماهگی

40 بازدید | 3 پست

بچه من خیلی خیلی بد تبه الان زدم خیلی میترسم خیلی .

برای درد پاش چیکار کنم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

هرچی بیشتر بدوه و راه بره بهتره براش اگه گرم نیست سمتتون ببرش پارک زودتر 

پسرمو اینکارو مردم پا درد نداشت تورم و ..هم نداشت 

دخترم اوج گرما شد نبردم یک ماه گذشته هنوز قد یه فندوق کوچیک تورم داره جای واکسنش اول قد تخم مرغ بود پسرم اصصصلا انگار نه انگار 

تب تر دو ولی یک شب اول بود شکر 

نگران نباش عزیزم میگذره فقط مراقب باش

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

هرچی بیشتر بدوه و راه بره بهتره براش اگه گرم نیست سمتتون ببرش پارک زودتر پسرمو اینکارو مردم پا درد ن ...

والا من گفتم ببرم بگردونمش مراقب بهداشت گفت نذار راه بره پاش بدتر میشه 

ای وای لعنت بهش

الانم خوابید پسرم دیگه

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من گفتم ببرم بگردونمش مراقب بهداشت گفت نذار راه بره پاش بدتر میشه ای وای لعنت بهشالانم خوابید پ ...

چرت گفته 

من از تجربه مادرای اینجا استفاده کردم بار اول بردمش یک ساعت قشنگ دوید اصلا انگار نه انگار واکسن زده رو‌دخترم نشد ببرم بچه اذیت شد درد و تورم و کبودی و..

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴