baraaan44 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 289 عنوان میخوام درخواست طلاق بدم 210 بازدید | 21 پست دوستان من نمیدونم درخواست طلاق بدم یا درخواست مهریه و نفقه و اینکه شوهرم خیلی عصبی .کتک میزنه .تهمت میزنه .تهدید میکنه عصبی بشه تو صورتش میزنه کان اخلاق نداره میره شب نمیاد خرجی نمیده مارو گرسنه میزاره بعدش برم خدمات الکترونیکی میشه درخواست داد 1404/04/16 | 10:58 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 وکیل یگیررررر بنظرم توافق کن یچی بدتتت بی دردسر بیایی بیرون دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
baraaan44 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 289 وکیل یگیررررر بنظرم توافق کن یچی بدتتت بی دردسر بیایی بیرون اخه پول وکیل ندارم عزیزم
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1531 متاسفم واقعا شرایط سختی داری خانواده ات حمایتت میکنن؟ یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
baraaan44 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 289 متاسفم واقعا شرایط سختی داری خانواده ات حمایتت میکنن؟ پدرومادر ندارم
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 اخه پول وکیل ندارم عزیزم یچی بگمت راهی میخای بری من ایقددددددددددد رفتم ایقدددددددددکششششششش میدن خسته بشی یه وکیل پیدا کن بگو کم ازم بگیر ییچ لااقل پیدا کن بفروووووووووش خیلیییی ارزش داره خیلییی دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
baraaan44 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 289 اصلا درخواست طلاق نده درخواست مهریه نفقه بده بعدش طلاق میدن
کتبدیلت عضویت: 1401/08/12 تعداد پست: 17759 اگه قصد جدایی نداری یا قصد ازدواجمجدد نداری درخواست مهریه بکن هر جور ک دادگاه تعیین کرد پولتو بگیر و کیفتو بکن لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته
یادمادرم عضویت: 1404/01/19 تعداد پست: 2992 پدرومادر ندارم مث.من ای داد بیدااااد همون توافقی شرش خلاص کن بره دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺
kimiaa1362 عضویت: 1403/10/09 تعداد پست: 715 اگه بچه داری و میدونی درست میشه مشاور برید از بزرگترها کمک بگیرسریع به طلاق فکر نکن طلاق بدون پول جهنمهبخصوص اگه پشتوانه مالی نداری اما در مورد طلاق هم اگه واقعا راهی نیست واموالی هم ندارع مهریه تو ببخش توافقی جداشید
سالومه_ عضویت: 1397/04/30 تعداد پست: 2504 بعدش طلاق میدن زن درخواست طلاق بده سخت میتونه مهریه بگیره . اول درخواست مهریه و نفقه بکن پرونده ت ب ی جاهای خوبی رسید بعد درخواست طلاق بکن. شوهرت مال اموال داره؟
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 1531 پدرومادر ندارم با این توصیفاتی که از همسرت کردی خیلی راه سختی در پیش داری برای جدایی ، بهتره اول درخواست نفقه و مهریه کنی ببینی بعدش چی میشه یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
زیبااا21 عضویت: 1404/01/23 تعداد پست: 1102 چرا تشویق میکنید توافقی جدا شده شوهرش کتکش زده جوونیش عمرش رفته حالا راحت جدا شه بعدش بدون پول چجوری بگذرونه. هر طور شده حتی تک و تنها با وکیل بی وکیل مهریتو بگیر حقته بعد هیچکس برات در نمیسوزونه
baraaan44 مدیر استارتر عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 289 با این توصیفاتی که از همسرت کردی خیلی راه سختی در پیش داری برای جدایی ، بهتره اول درخواست نفقه و مهر ... دوبار درخواست دادم تو این چند سال الان بار سومه خسته شدم