سلام من ی مقدار پول دارم میخام طلا بگیرم بنظرتون امروز برم بگیرم یا میاد پایین
ی وسیله فروختیم دیر پولمونو دادم اون موقع ک فروختیم گرمی ۶ نیم بود الان رفته بالاتر بعد بگم من طلای بدون اجرت میگیرم نونمیگیرم
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میخوای نگه داریهر قیمتی هست بخردراز مدت گرون میشهاما اگه میخوای چند ماه دیگه بفروشیبنظرم پایین م ...
معلوم نیست من فقط میگم پولی ک دارم الکی خرج نش ممکنه بمونه کلا طلا برام ممکنه عید بفروشم
شما باشید صبر میکنید یا ن
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
تا جایی که من میدونم و شنیدم اره خودمم امروز میخوام برم بخرم چون میترسم بره بالا
من ۶۵ میلیون دارم بنظرت چیز خوبی برام میکنه طلا یا ن بدون اجرت میگیرما نو نمیگیرم
من ۶۵ میلیون دارم بنظرت چیز خوبی برام میکنه طلا یا ن بدون اجرت میگیرما نو نمیگیرم
اره عزیزم
ارهاز امروز که بازارها باز شدن تا اخر هفته افت قیمت دارنسعی کن چهارشنبه و پنج شنبه بخری
وای خریدم😑بخدا صبح گرمی ۷۲۰۰ بود عصر ۱۵۰ افزایش داشت فککنکنم ارزون ش