2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزش زیاد هست، ولی خواستم ببینم اگه کسی تجربه داره راهنماییم کنه

ایشون آموزش نمیده

توضیح میده که چیه و دروغ‌هایی که درموردش گفتن رو شرح میده

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

فک نمیکنم کار ساده ای باشه

تعداد محدودی چشم سوم‌شون باز میشه و اعلام نمیکنن ب کسی

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

فک نمیکنم کار ساده ای باشهتعداد محدودی چشم سوم‌شون باز میشه و اعلام نمیکنن ب کسی

اره کار سختیه، ممکنه چند سال طول بکشه، من به تنهایی دوست ندارم انجام بدم ترجیح میدم زیر نطر کسی باشم ولی خب ادم معتمد پیدا نمیشه

واقعا جدی هستی؟

چرا میخوای باز کنی؟

میدونی چقد خطرناکه؟ انگار با دنیای ارواح ارتباط میگیری و وارد زندگیت میشن. امکان داره اذیتت کنن. دیگه راه خلاصی هم نداری که دوباره ببندیش

چشم حتما نگاه میکنم

خواهش می‌کنم 

من خیلی دنبالش بودم ولی هیچ کس به خوبی ایشون نتونسته بود تو این زمینه بهم اطلاعات بده

موفق باشی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

الله نور المومن .چشم سوم همون نوری هست که خدا به مومن میده برای هدایتش جز اون فریب شیطان هست .وقتی به خدا ایمان داری واقعا و به حرفاش عمل کنی یه دفعه می بینی یه حسی داری که به قول معروف بصیرت داری درست رو از نادرست تشخیص بدی انگار بعد و قبل هر ماجرا رو می بینی و تشخیص می دی کاملا چی درسته چه غلط و چی کار باید کنی

اره کار سختیه، ممکنه چند سال طول بکشه، من به تنهایی دوست ندارم انجام بدم ترجیح میدم زیر نطر کسی باشم ...

نمدونم بخدا

یکی از دوستام ۴۰ سالشه  ادعا میکنه چشم سومش بازه

از شوهرش طلاق گرفت  چون میگف خیانت هاشو قشنگ با چشم سومم میبینم..  میگف چشمامو میبندم  میبینم ک کجاس و چیکار میکنه

بعد میگف وقتی شوهرم اومد خونه بهش گفتم شوکه شد و اعتراف کرد ک اره درست میگی فلان جا با فلانی بودم!!!!

نمدونم  باورش برام سخت بود

ولی شوهرشو انداخت زندان  خونه رو بنامش زد بعد آزادش کرد

میگف همش حرکت بعدی شوهرمو میفهمیدم

نمدونم چقد راست میگف..  ولی خب شدیدا موفقه توزندگیش

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

واقعا جدی هستی؟چرا میخوای باز کنی؟میدونی چقد خطرناکه؟ انگار با دنیای ارواح ارتباط میگیری و وارد زندگ ...

نه مطمئن نیستم دوست دارم تجربیات کسی که چشم سومش بازه رو بشنوم، البته فک کنم درجات داره همون باز شدنش هم، مثلا در یک مرحله حس ششم قوی تر و هاله بینیه، مراحل بالاتر میشه دیدم ارواح و اینا

دوست عزیز هرکسی که چشم سومش فعال باشه اصلا نمیاد بگه

یعنی اجازشو نداره از عالم بالا که بخواد اینو عنوان کنه،، اجازه هم داشته باشه اصلا نمیگه

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»