2777
2789

من مادرشوهرم مریض بود دوماه بعد عروسیمون. مرد

خلاصه این مادرشوهر بااینکه کلا سه چها بار دیدمش و فوت شده  بزرگترین دعوا هارو تو زندگیمون انداخته

اولا که هرروووووز دعوا داشتیم بخاطرش

الانم باز بعد یکسال گاهی دعوا سر اینژ بشر داریم

خاستم بگم چطوووورررر مادرشوهراتون تجمل میکنییییین؟؟؟؟ مرده اش واسه من شررررر زندگیه  شما زنده شو چطو تحمل میکنین

*واقها  حوصله ندارم دلایل رو بگم چون بدتراعضابم بهم میریزه

زندس ۶۰سالشه...متنفرم ازش ولی خب اگه چیزیش بشه شوهرم خیلی ناراحت میشه🥲خدا مادرهیچکسو ازش نگیره

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سه سال اول زندگیم اذیت کرد بعد باهاش قطع رابطه کردم شوهرمم همینطور چون میدونست مقصره مامانش،، بعد یه سال که گذشت خودم پا پیش گذاشتم واسه رفت آمد دعوتشون کردم بهشون کادو دادم نشون دادم که من با شما دشمن نیستم الان بهترین روزای زندگیمو دارم میکنم هم آرامش دارم هم شوهرم خوشحال ، برام مهم نیست هرکاری هم میخواد بکنه

«‌ترجیح میـבهم بـہ ذوقِ خویش בیوانـہ باشم تا بـہ میلِ בیگران عاقل...»

واسه من شیش سال مثل سوهان روحم رو خراش داد . از دستش فرار کردیم هفتصد کیلومتر اونورتر ولی الان هزار جور مریضی گرفتم که همش از اعصاب جالب از هزار کیلومتری هم باز  زهرش رو میریزه

منم سه سال اول زندگیم اذیت کرد بعد باهاش قطع رابطه کردم شوهرمم همینطور چون میدونست مقصره مامانش،، بع ...

ن من خودش ک مرده  مردشم دعوا ب زندگیمون میاره

دخترای عفریطش اولای رندگی اووه چقد دعوا مینداختت قط ازتباژ کردیم

اگ ارتباط باهاشون داشته باشیم زندکیمون میشه مث اشغالا

چون خودشون اینجورن شوهراشون هرزه خودشونم ویلان

نیاز به سیاست داره و اینکه همیشه باید به بزرگ تر احترام گذاشت و بهش محبت کرد و اینکه فکر نکنی یه مرد وقتی با تو ازدواج می کنه جز املاک تو هستش و حق نداره هیچ کسیو دوست داشته باشه 

کدوم مردی با زنی که مادرشو دوست نداره کنار میاد 

خودت میری با یکی دوست بشی که از مادرت متنفره؟! 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

زنده ،شصت و خورده ای سال، ده سال با فرق گذاشتناش پدر منو درآورد.از دستش بیماری اعصاب گرفتم.

رفت وامدمو خیلی کم کردم ولی با این حال بازم یه وقتایی روانیم میکنه.واگذارش کردم به خدااااا 

خدایا امیدم به خودته