2777
2789
عنوان

با مادرشوهری

74 بازدید | 10 پست

اونا شهر دیگه هستن توی بارداریم که هیچ کاری نکرده و الان بچم ۳ ماهش هنوز  دیدنش نیامده توقع داره ما بریم منم عمرا برم 

شنبه پسرم ختنه کردم چهارشنبه زنگ زده 

همش به شوهرم زنگ میزنه روزی چندبار و شوهرم هی عکس بچه رو میفرسته 

بذار بگم چقدر سرد ن 

اونروز دوتا شیر خشک از شهرشون گرفتیم با پول خودمون فقط اونا فرستادن بازم با پول شوهرم نکرده بود یچی بفرسته برامون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اونوقت تمام سیسمونی برادرزاده مو مامانم گرفته الان دیسک کمرش رو عمل کرده عروسا اصلا نمیان گهگاهی کمک کنن

عجب دنیاییه 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
اونوقت تمام سیسمونی برادرزاده مو مامانم گرفته الان دیسک کمرش رو عمل کرده عروسا اصلا نمیان گهگاهی کمک ...

نامردند دیگه همسایه برداشته کادو آورده برای ختنه اونوقت اینا

منم اصلا نمیخوام باهاشون حرف بزنم بچم عمرا ببرم

نامردند دیگه همسایه برداشته کادو آورده برای ختنه اونوقت اینامنم اصلا نمیخوام باهاشون حرف بزنم بچم عم ...

خب حق با توئه

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
بعد میبینم شوهرم هی عکس میفرسته و ویدئو کال میکنه حرصم میگیره

همیشه همین بوده 

یه طرف همیشه کم کاری میکنن

همیشه همین بوده یه طرف همیشه کم کاری میکنن

شهرشون پر از سوغاتی خوشمزه اس نکرد یه نون یه فطیر بفرسته 

شوهرم اوایل خوب بود الان ننه نمیدونم دعاش کرده ول نمیکنه روزی سه باز تلفنی حرف میزنن فضولا