2777
2789

من تو تاپیک قبلیم چند نفر گفتن که پسری نباید تو سایت زنونه باشی منم فقط سر این که راه حلی پیدا کنم اومدم تو ساین

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب تو هم میتونی اینجا باشی اشکال نداره بلاخره آینده ازدواج میکنی از تجربه های اینجا استفاده میکنی

ممرسی که حمایت میکنی❤️

صاحب این کاربری اسمانی شد 🖤در تاریخ 1404/05/25 ساعت ساعت ۱ شب خودشو از پشت بام پرت کرد پایین براس شادی روحش صلوات

ببین بعضی از پسرا و مردا خیلی بیخودن خیلییییی مثلا میان تاپبکای زنونه شرکت میکنن، مسخره میکنن،توهین میکنن نمونش همین پریشب برا خودم اتفاق افتاد و خب اینجور 

پسرا خیلی چندشن واقعا ولی اگه فقط برا نوشتن مشکلات و حالا یافتن راه حل عضوی عب نداره. 

😂😂😂😂

نخند 

بعضی از جمع ها باعث میشه هورمون های تستسترون، کم بشه و اخلاق و صفات زنانه در فرد ایجاد بشه 

اگه توی اطرافیانتون، آقایی رو دیده باشید که با خانوما بزرگ شده و تو جمع اونا مونده به مدت طولانی، متوجه میشین که بی دل و جرات و ترسوعه. عموما هم هوش هیجانی پایینی دارن و احساسی هم تصمیم میگیرن 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)