2777
2789
عنوان

مامانای شاغل یه لحظه بیایید

160 بازدید | 24 پست

سلام 

من شاغلم 

بچم 8سالشه تو خونه حوصله اش سر میره... نمی تونم تایم صبح کلاس بزارمش. چون همش باید تو رفت و آمد باشم... 

بنظرتون چه جوری سرگرمش کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو خونه تنها سختش نیست من ایشالا اگه قسمت بشه از مهر میرم سر کار بچم شش سالشه نیمه وقت باید برم که هماهنگ با مدرسه اش باشه کلاس اول میره.سختت نیست به کارات و بچت میرسی ؟

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

با مامانم می مونه. گاهی هم میره پیش مادرشوهرم... سخت که هست ولی چاره نیس

من کسی نیست بذارم پیشش اره میفهمم من الان دارم میرم کلاس مجبورم بذارمش پیش مامانم که اونم سختش هست بخاطر یه سری مشکلات که دارن و پسرم شیطونه هم خودم اذیتم هم پسرم هم مامانم هم میخاد پیش خودم باشه هم خونه بابام 

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

مشکلم زمان صبح هست... وگرنه عصرا میره باشگاه... خودمم باهاش بازی میکنم.

صبح بذارش کلاس دیگه که یه دو ساعتی کلاس باشه 

من کسی نیست بذارم پیشش اره میفهمم من الان دارم میرم کلاس مجبورم بذارمش پیش مامانم که اونم سختش هست ب ...

مدرسه باشه که راحتی... من زمان مدرسه اش راحت ترم بودم چون صبح میرفت تا بیاد خونه پیش مادرم ناهار اینا بخوره استراحت کنه من میرسیدم و درساشو می خوند... الان تایم صبحش کاملا خالیه