2777
2789
عنوان

بی بی چک عکس

145 بازدید | 12 پست

سلام دوستان

من ۱۰روز از نزدیکیم میگذره درست روز تخمک گذاری اقدام کردم و ۶روز دگ موعدمه...سینه هام بشدت درد میکنه و صورتم کلی جوش زده ی بیبی چک گذاشتم صبح هاله  کمرنگگ افتاده میدونم الان میاید میگید بذا از موعدت بگذره مگه زودپزی فلان😂💔عکس میفرستم نمیدونم تو عکس مشخصه یا نع

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این منفیه 

از علائم قبل پریود درد سینه جوش زدن و اینام هستن علائم بارداری نی 

ولی ایشالله  به خواستت برسی🥰🥰

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)

این منفیه از علائم قبل پریود درد سینه جوش زدن و اینام هستن علائم بارداری نی ولی ایشالله به خواستت ب ...

اخع سر دخترمم سینه درد رو داشتم قبل پریودی درد سینه رو ندارم اصلا....خوبه اگه نباشه😂💔زیاد مایل نیستم بخاطر همون فقط یبار اقدام اگه گرفت گرفت نگرفت دگ بدون جلوگیری نزدیکی نمیکنم😂💔

اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ...وَ اِنَّ مَعَ العُسرِ یُسرآ💕

اخع سر دخترمم سینه درد رو داشتم قبل پریودی درد سینه رو ندارم اصلا....خوبه اگه نباشه😂💔زیاد مایل نیس ...

اصن بیبی چک نشون نمیده کلی قبلش 

سینه درد اون موقعتم برا  بارداری نبوده مال کمبود ویتامین e و تغییرات هورمونیه برو از داروخونه کپسول ویتامینe بگیر بخور خوب میشه

فقط 37 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه دعا کنید به خواستم برسم؟😌🦋 (تیکر من‌ تیکربارداری نیست...)